Sarah Louise Christiansen og Casper Christensen
Sarah Louise Christiansen og Casper Christensen

Sarah Louise løfter sløret for hemmeligt projekt med Casper Christensen

Sarah Louise Christiansen har det seneste år haft et tæt samarbejde med Casper Christensen.

Den tidligere forsidefrue Sarah Louise Christiansen har det seneste års tid arbejdet på et hemmeligt projekt sammen med komiker Casper Christensen.

LÆS OGSÅ: Derfor havde 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager sin baby med på tv-date

Artiklen fortsætter under videoen af Remee.

Nu er hun klar til at løfte sløret for projektet.

- Jeg har det, som lige inden vognen slippes oppe på toppen af en rutchebane. Forventningen og nervøsiteten er overvældende, og samtidig glæder jeg mig, skriver Sarah Louise i et opslag på Instagram.

Sarah Louise er stifter og ejer af virksomheden 'NFT Super Lab'. NFT står for Non-fungible tokens og er en type digital aktiv, der kan bruges til at repræsentere ejerskab af digitale værdier såsom kunstværker, musik, videoer og andre digitale objekter.

Og kunstværker er netop, hvad Sarah Louise har kastet sig over med virksomheden 'NFT Super Lab'.

LÆS OGSÅ: Sådan blev Patrick den nye meddommer i 'Sommerdrømme'

- Vi er meget stolte af at kunne præsentere 'The Freudian Slip'. Et kunststykke af format, der tager udgangspunkt i Casper Christensen og hans egen dans med instinkter, seksuelle, aggressive drifter, behov og ønsker og alle samfundets normer og regler, står der i et opslag på virksomhedens Instagram.

- En oldgammel fortælling om menneskets kamp imellem over-jeg’et og id’et afsendt fra fremtidens teknologi i form af en unik NFT kollektion med unik tilhørende plakat. Casper som du aldrig har set ham før. Der bliver skabt både eftertænksomhed, forargelse, genkendelse med fotografisk indsigt i menneskets og Caspers indre. Den NFT og plakat, du får, bliver du den eneste i verden, der ejer, står der fortsat om kollektionen.

LÆS OGSÅ: Samuel og Clara bekræfter: Mere end venner

Der er i skrivende stund ni dage til launch, og vil du være den lykkelige ejer, koster hver unik NFL 2000 kroner.

- Kollektionen er baseret på seks historier og består af 2000 unika kunstværker. Vi holder fast i mystikken omkring kunsten. Den NFT, man køber, er random valgt af vores system, står der på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ: Bubber scorer job som nattevagt

Er man blandt de første 100 købere, er der en lille bonus.

- De første 100 NFT købere får adgang til launch party med Casper Christensen den 14. april på klubben Museo, står der fortsat på siden.

At mødet skal foregå på Museo er nok ikke tilfældigt. Museo er ejet af Remee, der har lagt lokation til mange af billederne, der blandt andet er taget i hans pool og foran hans hus.

Det er fotografen Sebastian Falck Stigsby, der står bag den unikke billedkunst.

LÆS OGSÅ: Clara taler ud om forholdet til Samuel