Derfor er det slut med 'Familien fra Bryggen'

Geggo og Cengiz slår fast, at tv-serien er et overstået kapitel.

Et af de oftest stillede spørgsmål til Stephanie og Cengiz Salvarli er, om der snart kommer mere 'Familien fra Bryggen'. Det er nemlig næppe gået nogen følgeres næse forbi, at parret ofte har et kamerahold i ryggen.

LÆS OGSÅ: Derfor havde 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager sin baby med på tv-date

Men i det nye afsnit af deres podcast 'Geggo & Cengiz - Helt ærligt' slår de fast, at det altså ikke er nye afsnit af 'Familien fra Bryggen', de er ved at filme.

- Det har været fedt at lave 'Bryggen', men jeg føler også, jeg kan mærke, at for mig er 'Bryggen' ved at være et overstået kapitel, afslører Stephanie.

LÆS OGSÅ: 'Familien fra Bryggen'-stjerner afslører ny podcast

- Det er det, det kan vi jo også godt sige, det er et overstået kapitel. Jeg tror også, vi alle sammen ligesom går hver vores vej nu. For vi er jo i gang med at skyde et andet program, som er virkelig fedt, og som vi elsker at lave, afslører Cengiz i podcasten og fortsætter:

- Og vi kan desværre ikke sige, hvad det er, det er nederen, men vi er jo også nødt til at sige, når vi sidder og siger, der ikke kommer mere 'Bryggen', at der er noget andet på vej. Og det samme med din mor - hun laver også sine ting.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea søger hjælp: I tvivl om tvillingerne

De understreger, at de har elsket at lave programmet og har fået mange fede oplevelser ud af det, men nu er det altså slut.

Teaser for nyt program

Stephanie trækker dog lidt i land og siger, at man aldrig skal sige aldrig, men som det ser ud lige nu, så kommer der ikke mere 'Familien fra Bryggen'.

- Jeg kan ikke se mig selv lave 'Bryggen' igen, slår Stephanie fast, mens Cengiz tilføjer lidt af en cliffhanger om deres nye program, som de er ved at optage:

LÆS OGSÅ: Her er deltagerne i 'FBOY Island'

- Det er også fordi, det vi laver nu er så fedt jo, det er noget, vi brænder for, lyder det.

Mere får vi ikke at vide i podcasten om programmet - og dog. Senere i afsnittet, da parret snakker om andre programmer, får de sagt, at de jo er hos TV3. Så det tyder på, at de stadig har kontrakt med deres vanlige tv-kanal, og at det nye tv-program kommer på en af deres kanaler eller platforme.

Cengiz fortæller også, at han bedst kan lide at lave tv-programmer, hvor han bare skal være sig selv. Så mon ikke det kommende program også handler om parrets liv? Sikkert er det i hvert fald, at seerne godt kan glæde sig.

LÆS OGSÅ: Emil og familien sætter sejl: Verden venter

- Lige nu laver vi noget tv, som vi virkelig godt kan lide at lave, som vi forhåbentlig snart må fortælle, hvornår bliver sendt. Det er i hvert fald noget, som ligger vores hjerte meget nært, og som jeg virkelig glæder mig til, slutter Stephanie.