'Familien fra Bryggen'-stjerner afslører ny podcast

Nu har venindeduoen endelig afsløret, hvad de har haft i støbeskeen.

For få dage siden løftede 'Familien fra Bryggen'-stjernerne Geggo og Burger sløret for, at de sammen har kastet sig ud i et nyt projekt, og nu har de endelig afsløret, hvad det er, de to sjove veninder har fundet på.

LÆS OGSÅ: Nu vender 'Linde på Langeland' tilbage

Geggo og Burger, som har de borgerlige navne Stephanie Karma Salvarli og Lea Engelhardt Jakobsen, skal sammen lave en podcast, de kalder 'Du har det ikke fra mig'. Det afslører de på podcastens Instagram.

- Podcasten er jeres - og vores - nye trygge, rare, sjove, og underholdende univers, hvor vi hver uge udvælger to vanvittige historier sendt ind af jer lyttere fra det virkelige liv. Vi skal altså hver uge hylde den gode sladder - som ikke handler om hvem, men udelukkende om hvad. Historierne er anonyme, og der er oftest også ændret andre små genkendelige detaljer - your secret is safe with us, skriver de i opslaget.

Det er dog ikke kun sladder fra lytterne, som podcastduoen kommer omkring. De to veninder, der var garanti for sjov og ballade, da de var på skærmen i 'Familien fra Bryggen', lover også at dele ud af deres eget privatliv.

- Vi kan ikke undgå også selv at dele noget sladder fra vores eget liv, for denne her podcast er mere end bare fortælling af jeres historier - det er en tur med indenfor i vores venskab, også det dybe, private, og det der gør os til bedste veninder. For let’s be honest: Vi elsker at sladre, no shame, lover Geggo og Burger.

LÆS OGSÅ: SE DEN SØDE VIDEO: Christopher og Cecilie afslører kønnet

Podcasten får premiere i morgen på Podimo.