Lea har flere gange medvirket i 'Familien fra Bryggen' sammen med veninden Geggo. (Foto: Uffe Kongsted)
Lea har flere gange medvirket i 'Familien fra Bryggen' sammen med veninden Geggo. (Foto: Uffe Kongsted)

'Familien fra Bryggen'-stjerner afslører nyt projekt

Veninderne har et nyt projekt i ærmet, afslører de.

I 'Familien fra Bryggen' var der garanti for sjov og ballade, når Geggo og Burger slog pjalterne sammen. Og hvis man var vild med venindernes skøre påfund, så er der godt nyt.

LÆS OGSÅ: Husker du? Da Geggo tissede på Burger

Geggo og Burger, som har de borgerlige navne Stephanie Karma Salvarli og Lea Engelhardt Jakobsen, har nemlig kastet sig ud i et nyt projekt. Det afslører de begge på Instagram, hvor de har oprettet en fælles profil, som hedder 'Du har det ikke fra mig'.

Her har de i går sat gang i en nedtælling, hvor der på det tidspunkt var tre dage til, de kunne afsløre, hvad de har arbejdet på. Det vil altså sige, at vi på fredag bliver klogere på deres nye projekt.

LÆS OGSÅ: Efter store udfordringer: 'Nybyggerne'-vinder er gravid

Geggo søger hjælp

Men måske giver Geggo et lille hint på sin Instagram-profil, hvor hun leder efter folk til nogle nye optagelser.

- Jeg skal noget ret grineren - på nogle optagelser, og i den forbindelse kunne jeg godt bruge, hvis nogle af jer har en fed historie. Et eller andet sjovt, sejt, fucked up, underligt, mærkeligt der er sket i jeres liv. Noget som vil tage fem minutter at fortælle, så det er måske en side langt, og det må være alt i verden, men det må helst være rigtig sjovt, og det må være noget, der er sket rigtigt, lyder det fra Geggo i en story, og hun fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: 'Bachelor' var bedre end 'Bachelorette'

- Hvis vi vælger at bruge det i det, vi skal optage, så bliver alle involverede parter anonymiseret, og vi ændrer også i smådetaljer eller logistik eller noget, så hvis du har en eller anden fed historie, hvor du tænker, det her skete for mig, og der er seriøst ingen der tror på det, når jeg fortæller det, eller det her skete for mig, og jeg ville ønske, andre kunne høre det, så vil jeg sygt gerne høre det.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel' er til salg

Man kan sende sin historie på mail til sks@shhhh.dk. Hvis det er optagelser til Geggo og Burgers nye projekt, er det altså noget med pinlige historier, som tilsyneladende ikke er de to realitystjerners egne.