Sådan blev Patrick den nye meddommer i 'Sommerdrømme'

At være den nye meddommer i 'Sommerdrømme' er mere afslappende, end hvad Patrick ellers er vant til i sit arbejde som tømrermester.

Rolige bølger slår mod kysten ind. Der er åben himmel, solrigt og tæt voksende buske, der omkranser de fire sommerhuse på skærmen i boligprogrammet 'Sommerdrømme' på TV 2, hvor i alt fire makkerpar istandsætter og indretter hver deres hus med håbet om at vinde det.

LÆS OGSÅ: Her er de første fyre i 'FBOY Island'

Det er også en ny sæson, hvor 36-årig Patrick Bentsen debuterer som programmets helt nye meddommer.

Til dagligt er Patrick selvstændig tømrermester i firmaet 'Cepa', hvor arbejdspresset, ifølge ham, godt kan være præget med travlhed. Derfor var det også et tillokkende tilbud for ham at lave tv.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de hemmelige regler i ‘Først til verdens ende’

- Grunden til, at jeg sagde ’ja’ var for at prøve noget andet og få et afbræk fra hverdagen. Det kan hurtigt blive det samme, når jeg kører ud til kunder, er ude at bygge eller styrer mine 'drenge', fortæller han til HER&NU og fortsætter:

- Det var en sindssyg modsætning at lave tv. Det var stille og roligt, ingen stress, jeg er vant til at optimere og bruge min tid rigtigt. Her kunne jeg sagtens have en halv times optagelse og fire timers ventetid. Det er jeg ikke vant til. Jeg kunne godt lide måden at arbejde på, man falder lidt ned, siger han.

LÆS OGSÅ: Rikke og Olivia afslører: Vi er færdige

Sådan blev det til

Patricks vej i tv-branchen startede, da den tidligere meddommer i programmet, Jacob Carlsson, anbefalede ham.

- Jeg kender Jacob. Vi har arbejdet sammen og haft det sjovt. Jacob lagde et ord ind for mig til TV 2, hvor han sagde: 'Ring til Patrick. Han er et festfyrværkeri.' Jeg var til to castings, hvor det første var et interview. Til anden casting gik jeg rundt på produktionsselskabet og snakkede, så de kunne fornemme, hvordan man forklarede sig, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue trækker stikket: Nu glæder det familien

Men både at se sig og høre sig selv på tv var noget, Patrick skulle vænne sig til.

- Det første afsnit så jeg tre fire gange, inden jeg stoppede med at krumme tæer. Det var forfærdeligt. Min hustru Cathrine sagde: 'Skal vi ikke invitere alle mulige over', og det skulle vi bare ikke, fortæller han muntert og ironisk.

Boligprogrammet 'Sommerdrømme' kan ses på TV 2 om onsdagen kl. 20.00 og på TV 2 Play.