fboy island

Her er de første fyre i 'FBOY Island'

Nu er fire af de 16 fyre blevet afsløret. Se dem her.

Om få uger får det nye Discovery-program 'FBOY Island' premiere. I programmet skal tre kvinder lede efter kærligheden blandt 16 fyre, men de risikerer at få deres hjerter knust, for otte af dem er selverklærede fboys, der kun er ude efter pengepræmien på 250.000.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører vild forandring

Artiklen fortsætter under videoen...

Det er allerede blevet offentliggjort, hvem de modige kvinder er, og dem kan du læse meget mere om HER.

Nu er det endelig afsløret, hvem fire af de 16 fyre er, som kvinderne skal forsøge at gennemskue og muligvis vil få knust deres hjerter hos i det nye realityprogram: Lukas Nielsen, Mikkel Godiksen, Mathias Vrist og Marco Rytter.

Hvorvidt de er "fuckboys" eller "nice guys" må tiden vise, men du kan selv danne dig et indtryk ud fra deres beskrivelser og billederne nederst i artiklen.

'FBOY Island' får premiere søndag den 2. april på Kanal4, discovery+ og HBO Max. Programmet består af i alt 10 episoder: to episoder på premieredagen og herefter én episode hver søndag.

LÆS OGSÅ: Mika og Jasmin afviser rygter

De fire første fyre

Lukas Nielsen er 25 år og arbejder off-shore på en boreplatform. Han bor i Greve og interesserer sig for at være aktiv, træne og ses med venner.

Mikkel Godiksen er 25 år og bor i København. Han elsker eventyr og rejser meget til syden og østen for at sole og opleve andre kulturer. Han træner jævnligt og går en del i byen.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis er blevet mor

Mathias Vrist er 27 år, bor i København og interesserer sig for rejser, oplevelser og træning.

Marco Rytter Olsen er 25 år og arbejder som Junior Accounting Associate. Han bor i København og interesserer sig for fodbold, ski, håndbold, mode, gode øjeblikke og at rejse.

LÆS OGSÅ: 'Popstars'-vinder dømt for indbrud