Jon Nørgaard
Jon Nørgaard

'Popstars'-vinder dømt for indbrud

Efter et kort retsmøde modtog musikeren sin dom.

Det var dommens dag for den tidligere vinder af 'Popstars' Jon Nørgaard, som skulle i retten for et indbrud, han begik for tre år siden.

LÆS OGSÅ: Christopher Læssøs store kærlighed

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Fie Laursen giver koncert i Køge.

Forud for dagens retsmøde havde musikeren allerede erkendt sig skyldig, og retsmødet blev altså behandlet som en tilståelsessag. Derfor gik der da heller ikke engang en time fra retsmødets start, til der faldt dom i sagen.

Ifølge Se&Hør blev Jon Nørgaard idømt 30 dages betinget fængsel, og han modtog dommen i sagen, som han i retten ifølge ugebladet beskrev som et øjebliks idioti.

LÆS OGSÅ: Mika og Jasmin afviser rygter

Den 37-årige sanger kendte personen, som han begik indbrud hos, og han skulle angiveligt allerede dagen efter have leveret de stjålne ting tilbage, ligesom han også har betalt skaderne i forbindelse med indbruddet. De var derfor ikke noget erstatningskrav mod ham.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca og Oliver Filthuth tager stort skridt i forholdet

Det er ikke første gang, Jon Nørgaard begår kriminalitet. Allerede året efter sejren i TV 2-programmet blev Jon dømt for vold i retten i Grenaa og fik en betinget straf på 60 dages fængsel kombineret med 60 timers samfundstjeneste.