Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

Ung mor afslører: Lang kamp om sønnen

Uanset dommens udfald bliver den anket til landsretten.

Det er mere end 6 år siden, Nadia Shila fra 'De unge mødre's søn Kyle blev fjernet fra sin mor i USA og sendt tilbage til Danmark. Det skete, efter både Kyles far og en række anonyme folk, der havde fulgt med i Nadia Shilas liv via de sociale medier og tv, havde rettet henvendelse til myndighederne.

LÆS OGSÅ: Fortryder deltagelse i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Dennis Knudsen fejrer sin 60 års fødselsdag.

I sensommeren året før var Nadia Shila, hendes mor Heidi og Kyle taget til USA i håbet om at starte på en frisk. En del af årsagen var, at anklagemyndigheden i Danmark var ved at rejse tiltale imod dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaards udfordring: Går i kloster

Flytningen til USA gik dog ikke efter planen, og i en længere periode boede familien på gaden.

Selvom det er mere end seks år siden, Kyle blev taget fra Nadia Shila, og han altså har boet størstedelen af sit liv væk fra hende, så har hun ikke opgivet kampen for at få sin søn igen.

LÆS OGSÅ: WOW: Tilbage på job dagen efter fødslen

- Til jer der spørger. Jeg må for min advokat ikke udtale mig om sagen om Kyle. Dette er selvfølgelig også for at beskytte Kyle, der snart er 9 år og har adgang til internet. Vi har IKKE fået dom endnu, men får den sidst på måneden, skriver Nadia Shila i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Claudia Rex' store sorg: Mistede baby

- Jeg ved, at uanset hvad det ender med, så bliver den anket til Landsretten - om det er mig eller far, der "vinder". Sådan en sag kan desværre blive langtrukken, og det har jeg fra start været forberedt på. Dette bliver det sidste, jeg udtaler mig om sagen, og jeg vil værdsætte, hvis I ikke stiller flere spørgsmål til sagen - i det mindste for Kyles skyld.

Nadia Shila mødte Jeremy på gaden, og sammen fik de kæmpet sig væk fra livet som hjemløse og blev gift og fik tre børn sammen. Den dag i dag er de skilt, men ifølge Nadia Shila samarbejder de fint om børnene og er gode venner.