I julegave får Timo LEGO og et spil, hvor han skal bruge hjernen, for det elsker han. Og så kan resten af familien også være med, siger Sandra med et smil. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)
I julegave får Timo LEGO og et spil, hvor han skal bruge hjernen, for det elsker han. Og så kan resten af familien også være med, siger Sandra med et smil. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)

Fortryder deltagelse i ‘De unge mødre’

Vi kender det alle - nogle gange vil det være rart, hvis man kunne spole tiden tilbage.

Sandra Sommer medvirkede i tv-serien 'De unge mødre', da hun ventede sin søn, Timo, og i årene efter fødslen. Dengang var Sandra blot i starten af sit voksne liv, og når hun med mere erfaring i livet ser tilbage på tiden dengang, ville kun ønske, tiden kunne spoles tilbage.

Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Framnes, der også har medvirket i 'De unge mødre'.

- Jeg fortryder min deltagelse i 'De unge mødre', men først nu efter mange år, fortæller Sandra til HER&NU og Realityportalen og tilføjer:

- Jeg fortryder, jeg ikke tænkte mig om en ekstra gang, og jeg fortryder specielle udtalelser og bare det at lukke folk helt tæt ind uden at vide, hvilke konsekvenser det kunne have selv her ti år efter.

LÆS OGSÅ: Solskin midt i regnvejret: Nyt familiemedlem flytter ind hos ‘Bachelor’-Stine

Sandra deler fortsat i dag meget ud af sit liv, men det er alligevel anderledes for hende.

- På Instagram kan jeg selv styre, hvor meget og hvor lidt jeg vil dele, og hvordan jeg vil klippe det sammen, men dengang var det ude af mine hænder. Jeg føler selv, jeg har fået sagt og gjort nogle vildt uheldige ting, som nok de fleste unge gør, men min unge dumhed bliver genudsendt år efter år.

Sandra ønsker ikke at gå i detaljer med, hvilke udtalelser hun fortryder.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex' store sorg: Mistede baby

Mere tv?

Sandra har ikke deltaget i andet tv end 'De unge mødre' for ti år tilbage, men måske det kommer.

- Jeg tænker umiddelbart ikke, at jeg på sigt vil lave mere fjernsyn. Men man skal aldrig sige aldrig. Dukker der en unik mulighed op, så kan det være, jeg overvejer det, slutter Sandra.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stor beslutning