Geggo laver nyt program med sin bror

Nu træder Geggos nye bror frem i lyset og tager bladet fra munden.

I det nyeste afsnit af 'Geggo & Cengiz - Helt ærligt' er der en ganske særlig gæst i studiet. Her er Stephanies nyopdagede bror Nicki Aagaard med i programmet, som omhandler både deres første møde og hele deres forhistorie.

De fortæller om deres første møde og i hele tiden, hvor de ikke vidste, hvem af dem der havde en anden far. Heldigvis var Nickis far klar til at tage en DNA-test.

- Vores far tager den der test, og så går vi jo og venter for evigt, og jeg er ikke verdens mest tålmodige menneske. Så tager jeg i Knuthenborg, og så ringer du til mig og siger, der er kommet svar, fortæller Stephanie, og Nicki tager over:

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe indrømmer: Sådan snød hun alle

- Ja, og du var bare sådan kig nu, kig nu. For jeg havde ventet, indtil vi kunne gøre det sammen. Jeg følte, at selvfølgelig var der noget at tabe, men alternativet virkede meget spændende (at Sonny var hans far, red.).

LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hård start med baby

Har altid ønsket sig søskende

Stephanie fortæller, at hun var glad for, at det var hendes far, der var en anden, fordi hun aldrig har haft et forhold til Sonny. Men det betyder ikke, at hun har tænkt sig at opsøge sin far.

- Min hjerne har vænnet sig til, at der ikke er en far i mit liv, men det er som om, den aldrig har vænnet sig til, at jeg er enebarn. Jeg har altid ønsket mig søskende, forklarer Geggo.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

- Jeg er 33 år, jeg har ikke brug for en far i mit liv. Men jeg er bare glad for, at du har et forhold til ham og kan fortælle mig om ham, så jeg kan jo høre om ham igennem dig. Og det føler jeg faktisk er nok for mig lige nu.