Natascha Linea har vundet sagen: Derfor kommer børnene ikke hjem

'De unge mødre'-deltagerens sag i Ankestyrelsen er nu blevet afgjort, men den er ikke slut endnu.

I slutningen af april blev Natascha Linea Kaup Jensens to drenge, Novah og Miso, fjernet af myndighederne og anbragt midlertidig. Det var Lolland Kommune, der stod bag den akutte anbringelse, selvom hun var flyttet til Tyskland, men Natascha Linea kæmpede sin sag.

'De unge mødre'-deltageren skulle møde i Ankestyrelsen d. 31. maj, og nu har hun fået afgørelsen efter mødet. Det skriver SE&HØR.

– Vi vandt runde et. Selvfølgelig gjorde vi det. Jeg er glad, selvfølgelig. Der vil jo altid være en risiko for, at vi ikke ville vinde, men det er gået godt. Jeg kan heller ikke se, hvordan vi ikke skulle vinde, lyder det fra den unge mor til mediet, som også har set Ankestyrelsens afgørelse.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe indrømmer: Sådan snød hun alle

I afgørelsen fremgår det, at Ankestyrelsen ikke mener, der var grundlag for en akut anbringelse. Det betyder dog ikke, at Natascha Linea nødvendigvis får sine børn hjem, idet Ankestyrelsen stadig ikke har afgjort, hvorvidt der var behov for en almindelig anbringelse.

Den sag bliver dog først afgjort, efter den gravide unge mor har født de tvillinger, som hun venter om lidt over en måned.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne taler ud om hård start med baby

Realityportalen / HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Natascha Linea, men hun er ikke vendt tilbage.

Tidligere har hun fremlagt Lolland Kommunes beslutningsgrundlag, hvor det fremgik, at Morsø Kommune, hvor Natascha Linea boede tidligere, i løbet af det seneste år har modtaget 13 underretninger fra politi, pædagoger og anonyme borgere. Kommunerne mente, at drengene er i alvorlig mistrivsel, og Lolland Kommune mente altså det samme.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

Natascha Linea er stadig bosat i Tyskland, og her har hun planer om at blive, indtil hendes tvillinger fylder 18 år. Hun har tidligere fortalt, at hun har mistet tilliden til det danske system, og hun mener, at kommunen også vil fjerne hendes kommende børn, hvis hun vender tilbage til Danmark.