Realitystjerne taler ud om hård start med baby

Michelle Vind har ikke haft en nem start på livet som mor.

Torsdag i sidste uge blev Michelle Vind Koldkur mor for første gang, da sønnen kom til verden efter en tre dage lang fødsel. Desværre stoppede problemerne ikke ved den lange og hårde fødsel. Det afslører Michelle overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

- Vi har været indlagt fra torsdag til mandag, fordi han blev født med alt for lidt ilttilførsel og fostervand i lungerne. Så på grund af en så stresset start på livet, har han været for svag til at spise selv og måtte have sonde de første mange dage. Men vi er hjemme nu, og han spiser gladeligt og uden problem, fortæller Michelle og fortsætter:

- Det har været ekstrem stressende, da man bestemt ikke havde regnet med så meget modgang fra start. Så har også været næsten umuligt at finde ro i amning. Men det går stille og roligt fremad, førsteprioritet har været, at han fik noget i sig, så vi har startet på flaske, og så må vi se, hvordan det går med amning.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Julie afslører: Derfor var jeg ikke mig selv

Det har dog hjulpet den nybagte mor at komme hjem, i det, stressmomentet er væk og der så også løber mere mælk til. Heldigvis er sønnen da også både interesseret i bryst og flaske, så Michelle er optimistisk omkring amningen.

LÆS OGSÅ: Bubber afslører stor nyhed om datteren

- Vi har det rigtig godt herhjemme i vores lille boble. Han er så småt ved at komme sig og klare det så flot. Min krop er medtaget, men overskuddet er i top. Er bare så glad for at komme hjem med en sund og rask dreng