Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg
Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg

'Nybyggerne'-vinder afslører ny karriere

En helt ny hverdag venter for vinderparret.

Meget har ændret sig for Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, som vandt 'Nybyggerne' i 2016, igennem de seneste år. Efter et cykelstyrt for to år siden, hvor Michael pådrog sig en hjernerystelse, har de måttet sadle om i forhold til mange ting - heriblandt deres karrierer.

LÆS OGSÅ: Bubber afslører stor nyhed om datteren

Artiklen fortsætter efter videoen med sidste års vindere af 'Nybyggerne'.

Michael kunne ikke længere de samme ting, og sådan er det stadig. Michael har arbejdet i deres fælles firma, men fordi han ikke længere kunne de samme ting, har de valgt at lukke firmaet.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'Bachelor'-Eva indtager 'Bachelorette'

- Det giver ham nemlig mulighed for at søge andre veje og ikke være så fastlåst i det selvstændige. Så fra i dag og en periode frem skal Michael i arbejdsprøvning! Han skal simpelthen hjælpe med bagning hos vores lokale surdejsbager. Vi taler om noget helt nyt for Michael - og det var nødvendigt, skriver Lise på Instagram i et langt opslag og fortsætter:

- Jeg er så stolt over, at han tør - for det har været så svært at skulle erkende, at noget nyt skal til. Hvorend han havner, så ved jeg, det bliver et godt sted! Og hvad angår mig: Jeg lever op til min afdøde bedstefars profeti. Da jeg var lille fortalte han min mor, at han ville vædde med, jeg blev chef en dag. Og det er jeg nu: Min egen chef.

Tæt samarbejde med jobcentret

Lise fortæller i opslaget, at parret blev ofre for rygter om, at de bare var ude på at malke systemet, da de lukkede deres firma. Sådan er det dog slet ikke, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Mia Helene Højgaards store udfordring: Gravid på prøve

- Det vigtigste i den her proces, er, at vi tæt samarbejde med Michaels sagsbehandler i jobcenteret får fundet den rette plads til ham på arbejdsmarkedet. Han skal føle, han kan stå på egne ben og den proces er angstprovokerende - fordi roen herhjemme klart har været en fordel - men den er også nødvendig, skriver hun og tilføjer:

- Jeg håber, alt det nye kan balanceres, så tilbagefald og dårlige dage holdes i kort snor. Om Michael på sigt skal hjælpe mig i firmaet i ny og næ, må tiden vise. Men den næste tid kommer der til at være fokus på noget andet for Michaels vedkommende, og vi føler os heldigvis godt støttet af sagsbehandler. Forhåbentligt kommer det til at gå så fint!

Læs hele opslaget herunder: