Christianes store sorg: Familiemedlem ramt af alvorlig sygdom

Det fylder meget, når sygdommen kommer så tæt ind på livet af ens nærmeste.

Livet har mange facetter, og hverdagen kan være svær at få til at gå op - det har Christiane Schamburg-Müller Åxman flere gange måttet sande.

Senest har hun måttet balancere et arbejdsliv, der kører på fuld skrue, samtidigt med, at hendes mor er blevet alvorligt syg. Det fortæller hun i sin podcast 'Hverdag - med Christiane'.

- Nogle gange går man igennem svære perioder, og nogle gange går man igennem fantastiske perioder, fortæller hun og fortsætter:

- Der, hvor hverdagen kan være svær for mig, er, hvis bægeret flyder over. Simpelthen. Jeg har en en mor, der er alvorlig syg, og jeg kan slå mig selv oven i hovedet med, at jeg ikke er der nok, hvad kan jeg gøre mere, og så skal jeg samtidig hen og og være på skærmen et eller andet sted eller snakke om makeup eller noget tredje.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother deler hjerteskærende oplevelser om sin far

Sorgen er der hele tiden

Christiane fortæller desuden, at hun ofte mærker sorgen som en form for kugle i maven, der medvirker, at bægeret med overskud af og til flyder over.

- Det der med at have et meget, meget nært familiemedlem, i mit tilfælde, der er alvorligt syg, det er en konstant ballon inden i mig af sorg, og nogle gange mærker jeg den, nogle gange mærker jeg den ikke - men den er der hele tiden, fortæller hun og fortsætter:

- Det er sådan en slags permanent stresser, kan man egentlig godt sige.

LÆS OGSÅ: Efter psykologhjælp: Onkel Reje er tilbage