'Bachelorette'-Julie afslører: Derfor var jeg ikke mig selv

Det har ikke været lige nemt for Julie Kriegler at medvirke i 'Bachelorette'.

Modsat Mette Sommer er 'Bachelorette' Julie Krieglers første gang i tv-møllen, og selvom det kan synes nemt, når man ser det udefra, er virkeligheden altså en helt anden.

Særligt var den tredje uge under optagelserne, som seerne i denne uge får indblik i, hård at komme igennem.

Det fortæller tv-debutanten i et opslag på Instagram.

- Det er en svær uge for mig - og når jeg ser programmerne bliver jeg kastet direkte tilbage i de følelser, jeg havde. På daværende tidspunkt har jeg ikke fortalt til nogen, at jeg har svært ved at være i hele settingen, og at jeg ikke føler, at jeg er mig selv, skriver Julie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Bubber afslører stor nyhed om datteren

- Forventninger til at kærligheden skal blomstre fylder også meget hos mig, for på det her tidspunkt føler jeg ikke rigtigt, at jeg viber super fantastisk med fyrene.

Afslører: Det forandrer sig

Faktisk var det decideret ubehageligt for Julie at se de kommende programmer, og hun kan se på sig selv, at hun er helt ved siden af sig selv.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes: Sådan friede han

- Men alting forandrer sig, og det gør det heldigvis også for mig dernede! Jeg er fuldstændig klar over, at jeg ikke er den mest fantastiske udgave af mig selv i denne uge, og nu ved I hvorfor. Jeg glæder mig til at vise jer, hvad mere der gemmer sig i de efterfølgende uger, forsikrer Julie.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr i voldsomt uheld