Irina Babenko og Morten Olsen. (Foto: Janus Nielsen)
Irina Babenko og Morten Olsen. (Foto: Janus Nielsen)

WOW: Tilbage på job dagen efter fødslen

Der er stor forskel på, hvor lang barsel man har.

Her til morgen afslørede Irina Olsen, at hun endelig er blevet mor til to. Det skete, efter hun i to dage har været stille på Instagram, efter hun torsdag uploadede et billede ude foran sygehuset med sin vandrejournal, hvor hun skrev, at hun håbede, sønnen snart kom til verden.

Det skete med en sød video af sønnens fødder og hånd, hvortil man kunne høre sangen 'De første kærester på månen'. Men til trods for, at Morten og Irina Olsen blev forældre for anden gang i går, så er der altså ikke meget barsel til Morten.

LÆS OGSÅ: Remee chokerer: Ny forretning med Skinz og Kesi

På sin Instagram takker han for alle hilsnerne med et billede, hvor man kan se, at de stadig er på hospitalet. Herefter skriver han, at der især er én besked, der går igen fra følgerne.

- Flere beskeder tikker ind omkring mit job i aften på Blåvandshuk Festivalen, og om jeg stadig kommer, og det gør jeg, skriver han.

LÆS OGSÅ: Så vild er Dennis Knudsens 60 års fødselsdag

Om få timer er DJen altså nødt til at sætte kursen fra København og mod den anden ende af landet. Klokken 23.30 i aften skal han nemlig optræde i Oksbøl, som ligger 3,5 times kørsel fra København, til Blåvandshuk Musikfestival, hvor han er hovednavn.