Morten om mislykkedes graviditet: Vi bliver ved

Morten Olsen er helt okay med at tage et stort, personligt emne op på tv.

Morten 'Faustix' Olsen er glad for at være tilbage i 'Vild med dans'-studiet, hvor han selv dansede sidste sæson. I aften er han mødt om for at støtte sin tidligere partner Asta og hendes nye partner Jimilian.

Da Realityportalen taler med Morten inden showet faldet snakken på familiens tv-program 'The Olsens', hvor emnet graviditet vægter tungt denne sæson, da Morten og hans hustru Irina i længere tid har forsøgt at blive gravide, og det lykkedes også, men kort efter den lykkelige graviditetstest aborterede Irina, hvilket parret er ærlige om i 'The Olsens'.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Asta og Jimilian taler om 'Vild med dans'

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother siger farvel: Rejser fra Danmark

- Vi er okay med, at folk spørger ind til det. Der er mange, der har de kvaler her, men vi bliver ved med at prøve, fortæller Morten.

Morten og Irina er begge blevet undersøgt ved en læge, og der er ingenting, der skulle forhindre dem i at blive forældre igen.

- Der er ikke noget galt, og det er jo det fedeste, forklarer Morten.

LÆS OGSÅ: BREAKING! ‘Bachelor’ er tilbage: Se første klip her

Ifølge Morten er forholdet kun blevet stærkere.

- Irinas og mit forhold er det stærkeste, og det har kun gjort det stærkere. Vi nyder den familie, vi har, og så tænker vi ikke så meget over det, fortæller Morten.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om graviditet: Faren er..

Morten og Irina har i forvejen datteren Alessia på 6 år, og hun spørger ofte, hvornår hun bliver storesøster.

- Alessia bliver ved med at spørge, "hvornår skal jeg være storesøster?", og det spørger hun ofte om, og vi må jo glæde hende en dag. Det kommer jo lige pludselig, fortæller Morten.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sådan har du ikke set Karsten Ree før