Morten 'Faustix' Olsen

Morten Brangstrup Olsen, bedre kendt som Faustix, er en dansk DJ og musikproducer.

Fakta

NavnMorten 'Faustix' Olsen

Musikkarriere

Faustix begyndte at lave musik som 19 årig, da han hentede et musikprogram til sin computer. Herefter gik det rigtig stærkt, og Faustix er i dag en af de helt store DJ’s i Danmark med mere end 40 remixes og hitsange på Cv’et.

Siden 2009 har Faustix udgivet singler i eget navn.

I 2013 modtog Faustix guld i USA for sin single ‘Revolution’, som han har lavet i samarbejde med Diplo, Imanos og Kai.

I 2016 vandt Faustix også årets sommerhit i det meste af Europa, på hans sang ”Come Closer” som er feat David Jay.

I løbet af 2019 har Faustix udgivet singlerne ”Thorns”, som han har lavet i samarbejde med den svenske pop-duo Smith & Amp.

I 2020 arrangerede Morten Brangstrup Olsen en virtuel festival i Danmark – Covidhagen. Covidhagen var en 24-timers koncert, som udspillede sig på intet mindre end toppen af operaen.

Tv-programmer

Siden starten af 2020 har Morten været aktuel i programmet ‘The Olsens’. I ‘The Olsens’ følger vi Mortens og Irina Olsens liv.

Morten er derudover aktuel som en af nydanserne i ‘Vild med dans’, hvor han danser med Asta Björk.

Kærlighedsliv og familie

Morten Brangstrup Olsen danner i dag par med beautybloggeren Irina Olsen. Forholdet har været turbulent. Parret blev forlovede i 2015 og blev samme år forældre til datteren, Allessia Maria Olsen.

I 2016 gik de fra hinanden for en stund, men fandt sammen igen efter en fælles sommerferie til Bulgarien.

I december 2017 slog de officielt op på grund af Mortens alkoholmisbrug, men efter et halvt års ædruelighed fra Mortens side, fandt parret sammen igen i 2018.

Parret blev gift den 21. september 2019.

Alkoholdmisbrug

Morten Brangstrup Olsen brugte øl og vodka til at dulme nerverne forud for en koncert, og det endte med at tage overhånd. Han har derfor i mange år haft et alkoholmisbrug, men i maj 2018 lagde han endegyldigt vodkadrinks og shots på hylden.