Irina og Morten deler glædelig nyhed

Der er gode nyheder fra den populære familie.

Hvis man er blandt de mange danskere, der er vilde med Irina og Morten Olsen, så er der rigtig godt nyt. På deres Instgram-profiler afslører parret nemlig, at der er mere på vej af deres reality-serie, og man skal heldigvis ikke vente særlig længe, før man igen kan følge dem.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- Kan med glæde annoncere, at sæson 4 af 'The Olsens' har premiere på Discovery+ d.19 August, skriver Faustix på sin Instagram-profil.

Irina havde allerede i går teaset for, at hun ville afsløre premieredatoen i dag, men hendes kære mand kom hende altså i forkøbet.

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

I serien kommer man helt ind under huden på parret, når de jonglerer deres respektive karrierer med familielivet, og der bliver ikke lagt skjul på, at nogle ting også er svære - som for eksempel hele snakken om barn nummer to, som de har åbnet op omkring i den seneste sæson. Her fortalte Irina, hvad der holder hende tilbage i klippet, man kan se øverst i artiklen.

Det bliver spændende at se, om der er noget nyt på den front, eller hvad den celebre familie har i ærmet til seerne i den kommende sæson, som man altså kan følge med i fra torsdag d. 19. august på Discovery+.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

 
View this post on Instagram
 

A post shared by f a u s t i x (@faustix)