Må jeg røre dine bryster for tusind kroner?

Selv om Irina Olsen forklarer, at hun er vant til lidt af hvert, så var tilbuddet på indkøbsturen dog ret grænseoverskridende.

Ikke mindst de kendte kan komme ud for lidt af hvert, når de går ud for at handle. Senest er det Irina Olsen, som deler en noget grænseoverskridende oplevelse med sine følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner i retten

I en story fortæller reality-baben, hvordan en vildt fremmed mand i et supermarked tilbød hende tusind kroner, hvis han måtte røre hendes bryster.

LÆS OGSÅ: Chok i ‘Gift ved første blik’: Smider kæmpe bombe

-  Jeg har lige været ude at handle! Og på vej ud af butikken havde jeg en mærkelig oplevelse, som jeg egentlig bare hurtigt nævnte for Morten i vores telefonsamtale, fortæller Irina.

I første omgang gjorde hun ikke det store nummer ud af episoden, fordi hun efterhånden har vænnet sig til lidt af hvert, forklarer hun, men Morten “Faustix” Olsens reaktion var noget anderledes. Han fandt handlingen meget grænseoverskridende.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne gift for tredje gang

Lignede en almindelig mand, men...

Og det har fået Irina Olsen til at dele endnu en video. I videoen på Instagram-profilen 'Theolsenshome' uddyber Irina episoden, da hun var ude at handle.

- Jeg går med en pose, og så er der en mand, der ser helt almindelig ud og ligner en, der bare lige skal spørge mig om noget, fortæller Irina.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Patrick: Derfor var mine forældre ikke med til brylluppet

Mandens første spørgsmål var da også underligt, men forholdsvist uskyldigt, da han spurgte.

- Går du egentlig i fitness?

Det spørgsmål, syntes Irina Olsen selvfølgelig var en smule mærkeligt, men hun går alligevel bare videre. Det næste spørgsmål slog dog alt, da manden ifølge Irina ud af det blå spørger:

-  Må jeg  ikke røre dine bryster? Du får du 1000 kroner.

At Irina Olsen i første omgang ikke tænkte videre over episoden, skyldtes ifølge hende selv, at hun er vant til at høre lidt af hvert. Se Irinas forklaring herunder:

LÆS OGSÅ: Se Jackies nye look

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af The Olsens (@theolsenshome)

LÆS OGSÅ:  Ung mor er blevet single