Realitystjerne chokeret: Afvises for første gang

Den 33-årige influencer, Irina Olsen, ender i en meget uvandt situation, da hun bliver afvist.

Irina ‘the diva’ Olsen vandrer storsmilende gennem Tivoli med søsteren, Victoria Babenko, under armen, og er klar til at indtage backstage til Mortens første koncert efter nedlukningen. Smilet forsvinder dog, da en security vagt stopper dem i indgangen, og fortæller at de ikke måtte passere.

LÆS OGSÅ: Lotte Friis chokeret over mobbe-afsløring: Nu aflyser Jeanette Ottesen alt

For den 33-årige ‘The Olsens’-stjerne, influencer og forretningskvinde plejer det ellers ikke at være en udfordring at komme backstage, da hun er et velkendt ansigt.

- Det er en af de få gange, at jeg har lyst til at smide kortet: ved I ikke, hvem det er, siger Irina til sin mand.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk åbner op om dårligt selvværd

En ting er, at influenceren er stødt over afvisningen, en anden ting er, at hun er ærgerlig, da hun mest af alt kom for at se og støtte sin mand.

- Nu skal min mand endelig optræde et sted, så jeg vil gerne sidde ordenligt et sted, hvor jeg kan optage ham, forklarer influenceren.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par overraskede til castingen

Se klippet, hvor Irina afvises adgang til backstage før Mortens koncert.

Se hele afsnittet af 'The Olsens' på discovery+. I 'The Olsens' følger man Irina og hendes familie. Udover Irinas altid morsomme mand, dj'en Morten 'Faustix' Olsen, så møder man også parrets datter, samt Irinas mor og søster, og alle deler ærligt og ukunstigt ud af deres liv og hverdag