Irina indrømmer: Nervøs for mandens udtalelser

Faustix har fortalt helt åbent om sit privatliv med Irina.

Tilbage i juni måned kunne man lytte til podcasten 'Hjerteflimmer', hvor Faustix gæstede studiet.  'Hjerteflimmer' handler som bekendt om at åbne helt op om sit kærlighedsliv og for eksempel fortælle, hvordan man har mødt sin kæreste, eller hvorvidt man dater.

Derfor var det en noget spændt Irina, der sad klar til at lytte og finde ud af, hvad hendes mand egentlig havde fortalt om deres privatliv og dermed inviteret alle med lyst til det med på en lytter.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Christiane Schaumburg-Müller fortæller om at være til casting som babe i James Bond... LÆS OGSÅ: Amalie om at trække sig fra ‘Forsidefruer’: Det er en svær periode i mit liv

- En del af mig har det helt okay med det, fordi jeg jo også taler åbent om mange ting. Men samtidig har jeg det sådan lidt, at jeg ikke håber, han får sagt alt for mange ting. Ikke fordi, der er noget, han ikke må sige, men det kan godt blive meget privat lige pludselig, siger Irina i det nyeste afsnit af 'The Olsens'.

Fra DJ til familiefar

I 'Hjerteflimmer' fortæller Faustix om, hvordan koncerter og udenlandsrejser er blevet erstattet af familielivet med alt, hvad det indebærer af støvsugning, opvask og madlavning.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

Musikproduceren åbner også op om, at han er lidt nervøs for, at Irina mister interessen for ham, nu hvor hun ikke længere så ofte oplever ham have succes som DJ.

Det er bare slet ikke tilfældet, fortæller 'The Olsens'-baben.

- Jeg synes, han er blevet mere sexy i den her tid, hvor han fikser alle mulige ting, siger Irina.

LÆS OGSÅ: Efter psykisk terror: Deltager ude af ‘Ex on the Beach’

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discovery+.