Efter farvel til alkohol: Svært at se vennerne

Det er ikke nemt at finde på ting uden alkohol, når det tidligere har været en fast del af fællesskabet.

I dagens afsnit af 'The Olsens', som kan ses på Discovery+, inviterer Morten sine drengevenner ud på ølsmagning, men eftersom den kendte musiker ikke længere drikker alkohol, så er det ølsmagning med alkoholfrie øl, og det er noget, vennerne har det blandet med.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret

Det er nemlig ikke alle vennerne, der ville sige ja tak til en tur i byen, hvis der kun var alkoholfrie øl på menuen. Alligevel bliver de overraskede over øllenes smag, men de savner effekten. Til gengæld fortæller Morten, hvorfor det er vigtigt for ham, at vennerne smager de alkoholfrie drikke.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Linse til Stjerne Boksning.

- Jeg tror bare, det er det der med, at jeg har så svært ved at finde nogle ting, vi kan lave sammen. Nu har jeg noget, vi kan lave sammen, forklarer han.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Morten lagde selv alkoholen på hylden for nogle år siden, da han var ved at miste sin familie på grund af det massive alkoholforbrug. Han besluttede sig for at kæmpe for familien og sit liv, og siden har han ikke rørt alkohol.

S klippet øverst i artiklen, hvor Morten fortæller om sine bekymringer med alkohol og vennerne, og se hele afsnittet på Discovery+.