Så vild er Dennis Knudsens 60 års fødselsdag

Der er gang i gaden, hvor Dennis Knudsen fejrer sit skarpe hjørne

Netop nu er der gang i et brag af en fest i Korsør, hvor Dennis Knudsen har valgt at invitere 120 af sine nærmeste venner til fest.

Kendisfrisøren fylder nemlig 60 år i dag, og selvom dagen startede med sang og flag fra børnene, hans bror og mor allerede klokken halv seks i morges, så er natten stadig ung for Dennis Knudsen.

Ved indgangen blev gæsterne og pressen naturligvis mødt af en rød løber, men de blev også mødt af tre afklædte mænd, der serverede romkugler og flæskesvær. For selvom Dennis Knudsen runder 60, så er han ikke klar til at leje et forsamlingshus og holde seniorgilde.

LÆS OGSÅ: Fortryder deltagelse i ‘De unge mødre’

- Jeg føler mig overhovedet ikke gammel, jeg lever jo et ungt liv med børn, så jeg er jo faktisk et meget ung mand indeni med det liv, jeg har med børnene. Men den etikette man får på sig, når man er 60, i min bevidsthed synes jeg, at 60 år er en, der er gammel, lyder det fra fødselaren, der dog også indrømmer, at alderen har noget positivt med sig:

LÆS OGSÅ: ‘Stormester’ er tilbage: Se det første klip her

- Fordelen er den ro og ballast, jeg har. Der er ikke så meget, jeg skal nå. Jeg skal nå at være en god far, jeg skal nå at opdrage mine børn ordentligt, men det er befriende ikke at skulle ud og bevise en masse.

600 frikadeller

Dennis Knudsen havde først inviteret til white party hjemme i sit hus, men så havde han ikke lyst til at holde festen alligevel, så han aflyste. Men så begyndte hans venner at brokke sig, og så måtte han alligevel holde fest. Så han besluttede sig for at planlægge det hele selv og lave alt maden.

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard bekræfter: Gift i al hemmelighed

- Jeg har stegt 600 frikadeller, jeg lugtede af jeg ved ikke hvad, fortæller Dennis Knudsen med et smil.

Så hans gæster bliver forkælet med både fiskefrikadeller, kyllingefrikadeller, klassiske frikadeller og vegetarfrikadeller.

Hør mere om festen og Dennis' vilde planer i videoen øverst i artiklen - det kommer ikke til at gå stille for sig.