Dennis' store ønske: Offentliggør overvågningen

Kendisfrisøren mener, offentligheden skal have lov at se videomaterialet fra 28. juli.

Da Dennis Knudsen torsdag mødte op i Retten i Aarhus for at modtage sin dom, ytrede han et helt særligt ønske, kort forinden dommen blev afsagt.

Her kunne kendisfrisøren nemlig fortælle pressen, at han havde i sinde at gøre alt, der stod i hans magt for at skaffe overvågningsmaterialet fra Molslinjen fra 28. juli, hvor han som bekendt mistede besindelsen.

LÆS OGSÅ: Skal Dennis Knudsen med Molslinjen hjem?

Efter domsafsigelsen kunne Dennis Knudsen dog fortælle HER&NU, at håbet var brudt, da han i mellemtiden var blevet gjort opmærksom op, han ikke kan komme i besiddelse af videomaterialet.

- Jeg havde bare håbet, den video, vi har set i retten, også kunne være til offentlig beskuelse, lød det fra Dennis, der tilføjede:

- Det var bare for at folk selv kunne dømme det, man kan se på videoen. At det måske ikke var så sindssygt, som det nogle gange bliver beskrevet.

Dennis Knudsen var blandt andet tiltalt for at påkøre en af Molslinjens ansatte ad flere omgange i sit forsøg på at komme med på færgen, efter at have revet bommen ned.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne klar til den nye sæson

- Det bliver jo skrevet, som om jeg bare har kørt 200 kilometer i timen med børn på bagsædet og bare bremser og klodser op, og så lyder det meget værre, end hvad virkeligheden var, når man ser det på videoen.

Dommen, som kendisfrisøren torsdag modtog, lyder på 40 dages betinget fængsel, der skal afsones, såfremt han begår kriminalitet inden for de næste to år.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen i chok: Kom hjem til lejlighed i flammer

Ved Retten i Aarhus blev han derudover også fundet skyldig i vanvidskørsel, hvorfor man har konfiskeret hans Audi samt frataget ham kørekortet frem til august. Han blev dog frifundet for grov vold, men dømt for fareforvoldelse. Det kan du læse mere om her.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører kønnet