Skal Dennis Knudsen med Molslinjen hjem?

Kendisfrisøren svarer på, om han har tænkt sig at sætte benene på Molslinjen igen, nu hvor han fik en nedsmeltning og endte i retten efter sidste gang, han var der.

I dag er der faldet dom i sagen, hvor Dennis Knudsen var tiltalt for fem forhold, efter han gik amok ved Molslinjen tilbage i juli. Læs mere om dommen HER.

- Jeg er glad og lettet over ikke at være stemplet som voldsmand, lød det blandt andet fra kendisfrisøren. Læs mere om hans reaktion HER.

LÆS OGSÅ: Mor til trillinger indlagt: Julen tog en drejning

Nu er det store spørgsmål så, om Dennis skal med Molslinjen hjem, efter han har tilbragt de seneste dage i retten i Aarhus, og det svarede han på, da HER&NU mødte ham ude foran retsbygningen kort efter dommen var afsagt.

- Nej, jeg skal med tog, for jeg bor i Korsør, lød svaret fra Dennis, der altid tager toget, når han skal til og fra Jylland, og af den grund har han heller ikke rejst med Molslinjen siden nedsmeltningen.

I sommer kom han for sent til dagens sidste afgang, hvilket resulterede i, at han forsøgte at tvinge sig ombord ved at rive bommen af og ramte en medarbejder tre gange med sin bil.

Men på trods af den skæbnesvangre aften, der nu har kostet ham blandt andet kørekort og Audi, så er det ikke sidste gang, han tager turen på færgen.

- Jeg vil ikke på nogen måde boykotte Molslinjen, og jeg håber da også, at de stadig vil have mig med ombord. Jeg har trods alt rejst med dem i 30 år. Og jeg beklager, at jeg laver en kæmpe fejl og brøler der, forklarer en angrefuld Dennis, der dog er glad og lettet over dagens udfald.

LÆS OGSÅ: Maria og Daniel afslører stor nyhed: En kæmpe drøm

Har du hørt, om du er velkommen på Molslinjen igen?

- Nej, det har jeg ikke, og det må jeg tage stilling til, når den tid kommer.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen i chok: Kom hjem til lejlighed i flammer