Michella, Mark og trillingerne er kommet hjem til tvillingerne. (Foto: 
Trine Berg/DR)
Michella, Mark og trillingerne er kommet hjem til tvillingerne. (Foto: Trine Berg/DR)

Mor til trillinger indlagt: Julen tog en drejning

Michella fra 'Tillykke, I skal have trillinger' må tilbringe dagene inden juleaften på hospitalet.

I starten af året kunne man følge Michella Meier-Morsi og manden Mark Morsi i DR-programmet 'Tillykke, I skal have trillinger'.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-stjerne har født mirakelbaby

Artiklen fortsætter under videoen...

Parret har fået hele fem børn på tre år, og de har nu tvillinger, der er fire et halvt år gamle, og trillinger, der er knap to år.

Men den søde juletid har netop budt på en pludselig indlæggelse for familien på syv. Det fortæller Michella i går i et opslag på sin Instagramprofil, der har godt en halv million følgere.

- Julen tog lige en drejning, som har sat tempoet ekstra ned. Også herinde, som flere af jer har bemærket, indleder Michella opslaget og fortsætter:

- Jeg har været indlagt og blev i nat opereret i maven for en cyste. Det har jeg prøvet før på grund af min PCOS - så jeg kender forløbet. Men jeg er træt, jeg har ondt, jeg savner mine børn, og vi skal de næste mange uger være lidt kreative. For jeg må ikke løfte. Og det kan jeg allerede godt afsløre er lidt af en udfordring med trioen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen afslører: Anmeldt til kommunen

Michella var helt ung, da hun fandt ud af, at hun led af PCOS, hvilket blandt andet betyder, at hun ikke har normal ægløsning og derfor har sværere ved at blive gravid.

Derfor forsøgte parret sig med inseminationsbehandling, der på få år gav dem hele fem små mirakler.

LÆS OGSÅ: Kaspar og Lambang overrasket: Vi stolede blindt på myndighederne

Michella håber på, at hun snart kan komme hjem og nyde resten af juletiden med sin familie.

- Jeg havde sådan håbet, at jeg kunne komme hjem i min egen seng i dag, men det ligner mere og mere endnu en overnatning væk. Jeg vil bare gerne hjem og læse højt fra julebøgerne, kysse mine små og se julefilm. Bare være sammen med alle mine velsignelser. Indtil da vil jeg prøve at få slappet af og lukke øjnene, afslutter Michella.

LÆS OGSÅ: Kesslers datter i voldsom ulykke

Du kan selv se opslaget herunder: