Lea, Mikkel og deres tre børn tager en sejltur i Zanzibar (Foto: Privat).
Lea, Mikkel og deres tre børn tager en sejltur i Zanzibar (Foto: Privat).

Kesslers datter i voldsom ulykke

Familien kan nu sætte punktum for en lang kamp.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler har gennemlevet en hver forældres mareridt, det skriver Lea på sin Instagram-profil, hvor hun netop har lagt et opslag ud, der forklarer, hvad de har været igennem, siden datteren i foråret kom ud for en ulykke.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch oplærte ny hanløve

- I foråret gennemlevede vi en hver forælders mareridt. Vores datter kom ud for en forfærdelig rideulykke, der kunne have vendt hele vores liv på hovedet. En ulykke der kunne være undgået. I går kom endelig rettens dom, og vi vandt… naturligvis! Selvom jeg ikke har været det mindste i tvivl om, at retfærdigheden nok skulle sejre, så ændrer det ikke på det faktum, at et andet menneske satte vores lille pige i den værsttænkelige fare med fuld bevidsthed, skriver Lea og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Milad i problemer: Derfor klapper han i

- Det er ikke til at forstå, at penge kan være så styrende for nogle mennesker at det vægtes højre end et uskyldigt barn. At være vidne til ulykken knuste mig, alt det der fulgte efter knuste mig og alle de sandheder, der efterfølgende kom på bordet, som ellers var blevet holdt hemmelige for mig, det knuste mig.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Lagde sag an mod Milad før anholdelsen

Hun går ikke yderligere i detaljer om ulykken, eller hvem det er, familien har vundet over i retten, og opslaget sluttes:

- Vores børn er det vigtigste og mest dyrebare, vi har, og når nogen udsætter dem for fare eller gør dem fortræd med vilje, så giver intet i verden mening! Det er hjerteløst og utilgiveligt! Med rettens dom vil et forfærdeligt kapitel nu være afsluttet, og vi glæder os over at kunne se frem. Vi krammer hinanden lidt mere og lidt længere.

LÆS OGSÅ: 'FBoy Island'-vinder single igen

Hun understreger, at de ikke har yderligere kommentarer. Se opslaget med Mikkel og Leas 8-årige datter, Rosa-Lia, i hositalssengen herunder: