Kessler udvider familien

Snart kan familien Hvidt Kessler byde et nyt, pelset familiemedlem velkommen.

Bokselegende og tidligere 'Vild med dans'-stjerne Mikkel Kessler udvider familien. Han, konen Lea Hvidt Kessler og deres tre børn, 1,5-årige Helios, 5-årige Rosa-Lia og 6-årige Romeo, har nemlig forelsket sig i en lille hvalp, der flytter hjem til dem på landstedet i Sengeløse om to uger.

- Laaaangt om længe tog "vi" beslutningen, og i dag mødte de to store vores nye familiemedlem, jubler Lea på Instagram, hvor hun også deler et billede af den søde hvalp i favnen på datteren Rosa-Lia.

Herunder kan du se billedet, hvor Lea annoncerer det nye familiemedlem

AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

Ganske vist antyder den 30-årige blogger, at beslutningen om at få en hund ikke var helt fælles, da hun skriver "vi" i anførselstegn.

Hun har da også tidligere hintet til, at det nok mere er hende og børnene, end det er far Mikkel, der er begejstret for kæledyr.

- Jeg er blevet varm på ideen om at forvandle vores ellers meget fine parklignende have til en lille bondegård med alle mulige dyr! Mikkel ved det ikke endnu, men vi er i hvert fald fire stemmer på mit hold, skrev Lea i går med et grin på Instagram, hvor man kunne se hende og parrets tre børn på bondegårdsbesøg.

Herunder kan du se opslaget, hvor Lea drømmer om bondegårdsdyr

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

Tidligere på året vendte parret hjem til Danmark efter 14 dages karantæne i New Zealand, hvor de var igang med at optage anden sæson af Xee-programmet 'På eventyr med familien Hvidt Kessler'.

- Efter planen skulle vi have fortsat vores rejse og eventyr videre ud i verden, noget vi virkelig havde glædet os til. Vi håber at kunne genoptage vores planer, når vi i fællesskab har nedlagt den yderst ubudne gæst, corona, skrev Lea dengang på Instagram.

LÆS OGSÅ: Rasende Lea Hvidt Kessler: Folk skal ikke blande sig i min familie

Om den nye hund betyder, at rejsen ikke bliver genoptaget alligevel, skal ikke kunne siges. Realityportalen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra familien Hvidt Kessler.

Herunder kan du se familien Hvidt Kessler, der snart bliver udvidet med endnu et familiemedlem, på deres jordomrejse

Lea, Mikkel og deres tre børn - 1,5-årige Helios, 5-årige Rosa-Lia og 6-årige Romeo - på sejltur i Zanzibar sidste år (Foto: Privat).
Lea, Mikkel og deres tre børn - 1,5-årige Helios, 5-årige Rosa-Lia og 6-årige Romeo - på sejltur i Zanzibar sidste år (Foto: Privat).

LÆS OGSÅ: Lea Kessler forvist til kælderen under 'Vild med dans'

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?