Kessler og Maze under pres: Hårdt for os begge to

De to venner fra Amager er ikke i tvivl om, hvad der var det hårdeste ved at være med i 'Jaget vildt'.

I 2019 deltog 40-årige Michael Maze og 42-årige Mikkel Kessler begge to i 'Vild med dans', og dette efterår kunne de så tilføje endnu et tv-program til CV'et. Denne gang var det også en nervepirrende omgang, men på en helt anden måde.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree sikker: Har kun uger tilbage

De to venner, der kender hinanden fra sportsverdenen og Amager, medvirker nemlig i 'Jaget vildt', som for tiden kan følges på Kanal 5. Her skulle de i 10 dage forsøge at holde sig skjult for nogle af Danmarks mest erfarne efterforskere.

Artiklen fortsættes under videoen med Michael Maze, der fortæller om 'Jaget vildt'...

Der var især én ting, som var udfordrende ved at være på flugt, indrømmer Michael Maze.

- Efter et par dage havde vi det begge to lidt stramt og syntes, at det var ret hårdt at være på flugt, lyder det fra bordtennis-stjernen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører graviditet

Han uddyber:

- Det er jo bare det her med at være væk fra sin daglige hverdag og hele tiden ikke ane, om du er ved at blive taget, og du kigger dig over skulderen og ved ikke, om der står nogen rundt om det næste gadehjørne, eller om der er nogen, der ser dig på gaden og ringer ind og stikker dig.

Den bedste oplevelse

Selvom det var en udfordring at være væk så længe og konstant på vagt, så var det også det, som var med til at gøre oplevelsen til en af dem, man husker.

- Helheden med at være sammen i op til 10 dage med en god kammerat. Og prøve at se hinanden i forskellige situationer. Vi er jo så dejligt ustrukturerede begge to, så nogle gange anede vi ikke, hvad vi skulle, og det var egentlig ret fedt at køre rundt i det danske land og se, hvor det ender henne, lyder det fra Maze.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører lynfødsel: Mor til fire