WTF: 'Familien fra Bryggen'-stjerne efterlyst

De to kendte danskere jages vildt.

I et opslag på Instagram efterlyser produktionsselskabet Metronome boksestjernen Mikkel Kessler og bordtennisspilleren Michael Maze.

- Har du set disse mænd? De er senest set i Silkeborg kl. 11:21, skriver Metronome på deres Instagram-profil, og de fortsætter på billedet:

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren

- Da det ikke er lykkedes os at pågribe de eftersøgte, beder vi nu offentligheden om hjælp. De eftersøgte er IKKE farlige og har ikke overtrådt loven. De er senest set i Silkeborg. Såfremt man ser dem, bedes man ikke tage kontakt til dem, men derimod straks rette henvendelse direkte til: efterlysning@metronome.dk.

Den opmærksomme seer vil nok ligesom redaktionen her gætte på, at de to sportsudøvere er med i den nye sæson af 'Jaget vildt', hvor otte kendte danskere fordelt på fire par kaster sig ud i en vanvittig flugt og jages vildt af nogle af Danmarks dygtigste efterforskere, som de skal forsøge at undslippe i 10 dage.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitydeltager gift med Rasmus Paludan

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se 'Paradise'-parret Anne og Nikolaj snakke om fremtiden.

I sidste sæson deltog blandt andet Patrik Wozniacki, som for nylig har afsløret på sin profil, at optagelserne til en ny sæson snart blev skudt i gang.

-  Sikke en oplevelse det var, og jeg tænker stadig tit tilbage til de vilde 10 dage, jeg havde sammen med Mark O. Madsen, som jeg også kan kalde en ven for livet efter den tur. Jeg ved, der snart bliver sendt et nyt hold “banditter” i marken inden længe, som skal forsøge at gøre kunsten efter os. Jeg håber, de får en lige så fed oplevelse, som vi selv havde, og jeg glæder mig til at følge med på skærmen og bide negle i håbet om, at det også lykkes nogen i år at slippe fra efterforskerne, skrev han på sin Instagram for fem dage siden.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søster gravid med nummer to

Hverken Mikkel Kessler eller Michael Maze har været aktiv på de sociale medier i en uge, så noget tyder altså på, at de er godt på vej til at undgå at blive fanget.

Udover Mikkel Kessler eller Michael Maze efterlyses også YouTube-idolerne Morten Münster og hans mor Hanne Münster, der derfor ligeledes må være deltagere til sæson 2 af 'Jagtet vildt'.