Lea og Mikkel Kessler hjælper dem, der ikke har råd til julen

Lea og Mikkel Hvidt Kessler har besluttet sig for at hjælpe ti familier hver med midler, der kan forsøde juletiden for dem, der ikke har så meget selv.

Lea og Mikkel Hvidt Kessler mangler ikke noget selv, de bor på en stor gård i Sengeløse ved Høje Taastrup med deres tre børn Romeo, Rosa-Lia og Helios. Julen er kendt som hjerternes fest, og man må sige, at Lea og Mikkel i den grad tager den ordlyd højtideligt. På Instagram udlodder de hver ti gavekort på 1000 kroner til familier, der mangler penge i julen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

- Julen er en tid, hvor alle skal have det rart. Desværre er det langt fra alle, som har ressourcer til at få en god dansk julemiddag på bordet. Lea og jeg vil gerne give en hjælpende hånd til nogle af dem, som mangler det, skriver Mikkel i et opslag på Instagram, hvor han opfordrer folk til at skrive, hvorfor de godt kunne bruge en håndsrækning.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Lea Kesslers billeder SÅ flotte

- Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker god mad, så dette vil jeg også gerne glæde andre med. Derfor vil jeg gerne give 10 gavekort ud til juleindkøb, skriver den tidligere professionelle bokser.

Både niecen Geggo og hendes mand Cengiz kvitterer med rosende ord til Mikkels opslag. Selv startede de den nye trend, og Lea og Mikkel har dermed fået den varme idé gennem familien.

LÆS OGSÅ: Sådan har Geggo tabt 15 kilo

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Mikkel Hvidt Kessler (@mikkel_kessler)