Morten Larsen og Jesper Buch.
Morten Larsen og Jesper Buch.

Jesper Buch oplærte ny hanløve

Venskabet mellem Jesper Buch og den nye løve Morten Larsen har givet dem et stærkt bånd, men også mange diskussioner.

I en pressemeddelelse i går præsenterede DR det nye kult hanløver, der tilslutter sig flokken i den kommende sæson af 'Løvernes Hule' som investorer i selskab med erfarne Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard.

LÆS OGSÅ: 'MasterChef' er tilbage: Her er datoen

Artiklen fortsætter nedeunder videoen af Anne Stampe...

Iblandt de nye investorer gør Morten Larsen, der er stifter af takeaway-platformen Hungry.dk, nemlig sin tv-debut.

Bag den nye hanløves bagland gemmer sig også et årelangt venskab med den tidligere investor af programmet - nemlig Jesper Buch.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Rasmus giver status på kærligheden

Til Århus Stiftstidende fortæller Morten Larsen, at ham og Jesper har været et tæt makkerpar - og særligt under deres tid sammen i Just Eat, som Jesper Buch stifede i 2001, men hvor han også oplærte Morten Larsen.

- Jesper og jeg har kørt parløb i mange år og er en af mine rigtig gode venner. Han lærte mig op i Just Eat, og så flyttede han til England for at kaste sig over nye projekter. Vores forhold har altid været baseret på en vanvittig tillid, men også mange diskussioner. Han er jo en temperamentsfuld herre, og han havde brug for en partner, der kunne og turde sige ham imod. Men det var også en helt ny tid for mig, da jeg startede som direktør i Just Eat, udtaler Morten Larsen til mediet.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sofie Linde har hjulpet med alt

Efter tiden i Just Eat, hvor Morten Larsen også blev direktør i selskabet, tog han springbrættet videre, hvormed han stiftede onlineplatformen Hungry.dk, der sidenhen blev solgt til et trecifret millionbeløb i 2021.

Glæder mig

Selvom Morten Larsen har oplevet et bemærkelsesværdigt iværksættereventyr, var han alligevel klar til at gribe udfordringen og deltage i 'Løvens Hule'.

- Da jeg fik tilbuddet om at blive ny løve, tænkte jeg: "Hvorfor ikke?". Det lød super spændende, og jeg har altid syntes, det var et godt program, der var sjovt at se. Det her med at bygge noget op fra ingenting til noget større er jo den verden, jeg godt kan lide, siger han i pressemeddelelsen fra DR.

Morten Larsen, Louise Herping, Tahir Siddique, Anne Stampe og Nikolaj Nyholm 'Løvens Hule'.
Morten Larsen, Louise Herping, Tahir Siddique, Anne Stampe og Nikolaj Nyholm 'Løvens Hule'.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse

Fra den 4. januar 2024 og frem ruller den nye sæson af 'Løvens Hule' på DR og DRTV.