'Familien fra Bryggen'-stjerne afslører ny karriere

'Familien fra Bryggen'-stjernen er hoppet med på bølgen og kaster sig ud i karrieren som online coach.

I flere dage har Mikkel Kessler talt ned på sin Instagram-profil til en stor afsløring, og nu har han endelig offentliggjort, hvad det er, han har i ærmet.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

- Så er dagen endelig kommet! TEAM KESSLER går i luften med vores helt nye koncept. Vi kombinerer online coaching med trænings-events i vores nye Kessler Gym, som snart står klar. Sundhedskurven i Danmark har desværre længe gået den helt forkerte vej, og alle undersøgelser viser, at det kun er blevet værre under corona. Det vil vi i TEAM KESSLER gerne gøre noget ved! Vi tager et ansvar, fordi vi har muligheden for at gøre det, skriver Mikkel Kessler på Instagram og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karsten Ree fortæller, at han snart skal dø

- Vi har længe arbejdet med livsstilsændringer og har hjulpet mange mennesker med omlægning af kost og med at få en struktureret tilgang til træning. Vi bruger vores viden og erfaring til at hjælpe folk til et liv med mere energi og overskud, og vores passion for at hjælpe andre mennesker bliver kun større, når vi ser, hvilken forvandling vores klienter går igennem. Mange af vores klienter fortæller, at de føler sig som et helt nyt menneske efter endt forløb. Det er vi utroligt stolte over!

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Lea Kesslers billeder SÅ flotte

Teamet gjorde Mikkel Kessler til verdensmester

Ifølge opslaget vil den nye hjemmeside og app give dem muligheden for at hjælpe flere danskere rundt omkring i hele landet.

- Den mulighed har vi længe ledt efter, og vi har knoklet for at gøre det til en realitet, slutter han i opslaget, som kan ses nederst i artiklen.

Det fremgår hverken af opslaget eller hjemmesiden, hvem der ellers er en del af Team Kessler, men på hjemmesiden står der, at det er det samme hold, som stod bag Mikkel Kessler, da han blev verdensmester.

LÆS OGSÅ: Sådan har Geggo tabt 15 kilo

- I hele min aktive karriere som bokser havde jeg et team bag mig. Uden mit team var jeg aldrig blevet verdensmester. Verdensmester-holdet er samlet igen og klar til at hjælpe dig, står der på hjemmesiden.

På Instagram får Mikkel både opbakning af Geggo og Cengiz, som hylder det nye tiltag. Se Mikkel Kesslers opslag herunder.