Foto: Privat
Foto: Privat

'Fede forhold'-stjerne har født mirakelbaby

Nu er den tidligere tv-deltager mor til to.

For Ditte Marie Brandstrup, som blev kendt i DR-programmet 'Fede forhold', har altid haft en stor drøm om at blive mor, og efter flere ufrivillige aborter skete det endelig i 2022, da hun sammen med kæresten Christian fik en datter.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen i retten: Derfor gik jeg amok

Artiklen fortsætter efter videoen af Jeanette og Michael fra 'Gift ved første blik'.

De ville gerne have flere børn, og Ditte blev hurtigt gravid igen, men det blev lidt af en rutsjebanetur, hvor lægerne først mistænkte en graviditet udenfor livmoderen, og derefter fik Ditte og Christian besked om, at fosteret var dødt.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Fie Laursens assistent

Da Ditte skulle have lavet en udskrabning, fandt de dog ved en scanning forinden et fint foster med et hjerte, der slog. Lykken var gjort, og i går kom parrets anden datter til verden, det afslører Ditte på Instagram.

- 8:41 kom den her basse ud på 3950g og 53 cm. Hun har stjålet sin fars fødselsdag, men vores begges hjerter! Tænk så heldig jeg er at være mor til to, skriver Ditte til et billede af den nyfødte datter. Overfor HER&NU / Realityportalen, fortæller hun, at alt gik som planlagt.

LÆS OGSÅ: Smugkig: Se det første glimt af ny sæson 'Badehotellet'

- Vi har det dejligt. Jeg fødte ved planlagt kejsersnit lidt i 9, og det har været fantastisk at få hende ud efter en lang kompliceret gravidiet. Så vi er alle glade og lykkelige over, at hun kom, lyder det fra Ditte.

Se den søde lille pige herunder: