Karsten og Regitze i Fede forhold.
Karsten og Regitze i Fede forhold.

Regitze og Karsten fra 'Fede forhold': Det har reddet vores liv sammen

Det er ikke småting, ægteparret har kunnet tage med sig fra programmet.

'Fede forhold' er for femte gang netop blevet sendt på DR - og her kom man helt med ind i soveværelset hos Regitze Fly Plougmann og Karsten Fly Poulsen, hvor sexlivet da også fik et boost.

Mens begge parter ved programmets start reagerede mere af at dufte til henholdsvis flæskesteg og remoulade end sin ægtefælle, var sagen en helt anden efter seks måneder med livsstilsændringen.

LÆS OGSÅ: Crone og Tantholdt deler detaljer: Sådan bliver brylluppet

Artiklen fortsætter under videoen.

Til HER&NU/Realityportalen kan Regitze da også berette om, at de nye, sunde vaner fortsat er en del af parrets hverdag.

- Det går simpelthen bare så godt. Vi har bare et helt andet liv nu, hvor vi motionerer og tænker motion ind i alting. Vores kost er heller ikke en irriterende ting, at vi skal tænke over, at det skal være sundt. Det er bare en vane nu, fortæller hun og giver en status på vægttabet efter kameraerne slukkede:

- Karsten nåede jo i mål med det, han havde sat sig for. Han tabte sig faktisk lige lidt mere. Og jeg fortsætter nedad - det går ikke hurtigt, men vægten går ned og ikke op.

En redning

Deres medvirken i programmet har ikke kun gjort noget godt ved vanerne - for mens kroppene er skrumpet, er kærligheden imellem dem atter vokset.

- Vores parforhold er virkelig blevet boostet. Vi har det bedre, end vi har haft længe. Det er helt klart det bedste ved det, fortæller Regitze.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen er videre efter færgefadæse: Ingen er døde

I takt med, at kiloene er raslet af parret, har deres genfundne selvtillid gjort godt for samlivet, mens de da også mærker en stor forandring i, at de er blevet bedre til at støtte op om hinanden.

- Det har reddet vores parforhold og vores liv sammen, og så tror jeg også det helbredsmæssigt har reddet mig. Jeg tror, det har købt mig nogle ekstra år, lyder det fra Regitze.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr overfaldet

I 'Fede forhold' tabte Regitze 12,7 kilo, mens Karsten med 16,6 kilo. Se forandringen herunder:

Regitze og Karsten ved programmets start.
Regitze og Karsten ved programmets start.
Regitze og Karsten ved afslutningen.
Regitze og Karsten ved afslutningen.