Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)
Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)

'Fede forhold'-par har truffet svær beslutning: Ekstremt psykisk hårdt

Parret har længe været i et stort dilemma, men nu har de endelig truffet et valg.

Vi lærte første gang parret Tina og Isabel at kende i DR-serien 'Fede Forhold', hvor de kæmpede mod kiloene. Den kamp vandt de, da de tilsammen smed 59 kilo.

Artiklen fortsætter under videoen...

Siden har parret også kæmpet med barnløshed og fertilitetsbehandling, og den kamp vandt de i den grad også, da de i august blev forældre til en lille pige og kun en måned senere afslørede, at de nu også venter tvillinger.

LÆS OGSÅ: Efter 30 år: Nu er det slut for Felix Smith

Men de seneste år har parret kæmpet en helt tredje kamp, som de dog ikke har fortalt åbent om. Før nu.

- Tina og jeg har ikke rigtig kunne snakke om det, da det har været et emne, som har fyldt så utroligt meget for os på alle punkter, indleder parret i et opslag på Instagram.

For 2,5 år siden købte parret en syv hektar stor landejendom, som de troede skulle være deres hjem i mange år. Men sådan gik det ikke.

- Vi var lykkelige over at have fundet “hjemmet”, efter vi havde haft nogle uheldige boligsituationer, da vi flyttede sammen. Roen faldt på, og vi begyndte at renovere ejendommen med hver en time, vi kunne hive ud efter arbejde, forklarer de i opslaget og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tv-læge afslører: Det er slut

- Men så for 1,5 år siden kom Better Energy og sagde, de havde udset vores område på 600 hektar til en kæmpe solcellepark, og de var interesserede i at købe. Der var ingen tvang, men vi ville komme til at bo midt inde i solcelleparken, og med to kilometer grusvej til ejendommen ville vi også selv stå for vedligeholdelse, da de andre gårde på vejen havde solgt.

Parret er rystede

Drømmeboligen blev pludselig til et økonomisk dilemma, for parret stod allerede med det ene ben i gæld på grund af deres fertilitetsbehandling, og et salg af ejendommen ville betyde et yderligere tab på 120.000 kroner - oveni den igangværende energikrise.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup åbner op om hård periode: Kæresten har været en stor støtte

- Efter lang betænkningstid måtte vi tage det svære valg at sige farvel til gården. Ingen af os havde lyst til at blive boende. Dog skulle vi jo lige vente i et år på, at Better Energy fandt ud af, om det nu også blev til noget, forklaret parret og tilføjer:

- Det var så ekstremt psykisk hårdt for os at stå her og ikke vide, om man var købt eller solgt på flere områder. Mange af gårdene har været gode til at forhandle og går herfra med flere millioner. Men desværre ikke os. Selv Andst by, som ligger et stykke væk fra solcelleparken, bliver kompenseret i form af billig strøm i ti år og en pæn pengepulje til lokalområdet.

LÆS OGSÅ: Stor mystik: Er Philine blevet gift?

Huset i de naturskønne omgivelser skal altså nu jævnes med jorden, og den smukke grund skal prydes med solceller i stedet.

- Vi er rystede, afslutter de.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne alvorligt syg

Du kan selv læse opslaget herunder: