Philine Roepstorff og Jacob Bruun Larsen
Philine Roepstorff og Jacob Bruun Larsen

Stor mystik: Er Philine blevet gift?

Noget tyder på, at Philine og kæresten har taget næste skridt i forholdet.

Influencer og model Philine Roepstorff har de seneste år dannet par med den 25-årige fodboldspiller Jacob Bruun Larsen, og kærligheden blomstrer tydeligvis hos parret, der i sommer flyttede sammen til Manchester.

LÆS OGSÅ: Træt af hemmeligt forhold: Sy Lee sætter sidste frist

Artiklen fortsætter under videoen...

Men i 31-årige Philines seneste opslag på Instagram kan noget tyde på, at parret har taget endnu et stort skridt sammen.

På billeder har hun nemlig en ring på sin ringefinger, der at dømme fra hendes tidligere billeder ikke normalt hører hjemme der, og i beskrivelsen giver hun da også sin kæreste en ny titel.

- Love my hubby and my teddy bear, skriver hun til en række billeder af sig selv og sin udkårne til sine 390.000 følgere.

Realityportalen har kontaktet Philine for at høre, om der skal lægges betydning i ordvalget, men til trods for at hun har set beskeden, er hun i skrivende stund ikke vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne alvorligt syg

Har friet tidligere

Det ville da heller ikke være den største overraskelse, hvis bryllupsklokkerne har ringet. I starten af 2022 friede han nemlig til hende.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne åbner ny forretning: Hyldest til afdød bror

Det viste sig at dog være en tarvelig joke, men Philine nåede alligevel at give ham sit "ja", så det tyder på, at ægteskab klart er på tegnebrættet for realitystjernen.

- Hvis han friede, ville jeg også sige ja. Det har jeg ikke været i tvivl om, sagde hun dengang.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt afslører: Skriver med verdensstjerne

Om ordvalget og guldringen er tilfældigheder er endnu uvist, men du kan selv se opslaget herunder: