Philine Roepstorff i 'Bendtner & Philine' (Foto: Discovery+)
Philine Roepstorff i 'Bendtner & Philine' (Foto: Discovery+)

Fortvivlet Philine: Følgerne flygter

Følgerflugten frustrerer den 30-årige influencer.

Selvom man er et kendt ansigt og udadtil lever et liv i sus og dus, kan de svære følelser stadig skylle ind over en.

LÆS OGSÅ: Philip May afslører ny karriere

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er også tilfældet for Philine Roepstorff, der i et opslag på sin Instagram deler sine frustrationer over, at følgerskaren på selvsamme platform er drastisk dalende.

- I dag er ikke så fed. Jeg er lige kommet under 400.000 følgere. Jeg har mistet 40.000 det sidste år, og jeg ved godt, nogen ville sige, jeg ikke burde bekymre mig om det, men det gør jeg, skriver den 30-årige influencer og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i chok: Ikke til at kende

- Det er mit arbejde, min passion og jeg kan godt lide at dele ting, ligesom jeg kan lide at se andre folks opslag. Er jeg alene med den her følelse? Og burde jeg skamme mig over at føle sådan? For det er "bare" Instagram?

Ifølge analyseværktøjet Social Blade har Philine Roepstorff den seneste måned mistet 1290 følgere, hvilket i gennemsnit giver et dagligt frafald på 43 følgere.

I et senere opslag forsikrer Philine dog sine tilbageværende følgere om, at selvom hun er både ked af det og frustreret over følgerflugten, er hun stadig glad for sit privat- og arbejdsliv.

- Selvom jeg mister følgere, føler jeg, at dette år indtil videre har været fantastisk arbejdsmæssigt. Jeg lavede et godt tv-show, rejste til alle modeuger, jeg lavede et cover-shoot, jeg har samarbejder med mærker, jeg aldrig troede, jeg var god nok til at arbejde med. Så tro mig, jeg er stolt. Så stolt. Og jeg føler mig så heldig og velsignet, skriver Philine.

LÆS OGSÅ: 'FBOY'-fyr afslører: Alt var skuespil