Philine med i Øen VIP (Foto: Warner Bros. Discovery.)
Philine med i Øen VIP (Foto: Warner Bros. Discovery.)

Philine føler sig misforstået: Nu er jeg klar til at være på tv

Philine er med i et nyt reality-program.

Model og influencer Philine Roepstorff er med i det nye reality-program 'Øen VIP', der har premiere torsdag den 9. februar på Kanal 5 og Discovery+.

LÆS OGSÅ: CHOK! Derfor droppede Alex kæresten: Han havde en anden

Artiklen fortsætter under videoen af Oliver Bjerrehuus, der også er med i 'Øen VIP'. 

I 'Øen VIP' skal otte kendte danskere overleve på en øde ø i Stillehavet i 14 dage.

- Jeg sagde ja, fordi jeg selvfølgelig synes, det er sjovt at blive udfordret. Jeg er på mange måder super misforstået i forhold til, hvordan folk ser mig. Det skyldes nok til dels, at jeg lægger billeder ud, hvor det ser ud til, jeg har et dyrt liv, men jeg synes selv, jeg er meget mere end det, forklarer Philine til HER&NU og fortsætter:

- Jeg havde brug for, at folk ved, at alt ikke er, som det ser ud, og at jeg bare er en helt normal pige, der også synes, det er sjovt at få mudder på hænderne i ny og næ.

LÆS OGSÅ: Her er guldherrernes smukke kærester og koner

Philine har tidligere haft sit eget tv-program på Discovery med nu ekskæresten Nicklas Bendtner, og selvom programmet havde til formål at vise Philines liv, så kom der også her et ikke retvisende billede frem fra af Philine.

- Jeg har måske tidligere på tv ikke været helt mig selv. De to år, jeg er blevet fulgt på tv, har ikke været noget, hvor man mødte den rigtige Philine. Jeg er en meget glad pige, og jeg har grædt lidt for mange gange på tv. Nu er jeg klar til at være på tv og være noget for nogen, fortæller Philine.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bedraget: Trekantsdrama

Philine har indtil nu set de første to afsnit af 'Øen VIP', og hun kan lide, hvad hun ser.

- Man kan godt mærke, jeg er glad, og det er dejligt. Men der er også mange funny moments. Jeg føler, jeg hele tiden arbejdede og var stærk, men det ser man ikke så meget af, griner Philine.

- Men jeg sætter mig i det mindste ikke bare ned og tuder. Jeg kan også være sej, når jeg bliver presset i situationer, fortæller Philine om det nye program.

Sammen med Philine er model Oliver Bjerrehuus, danser Frederik Nonnemann, læge Charlotte Bøving, kok Thomas Rode Andersen, tv-vært Mille Gori, skuespiller Sebastian Bull og skateboarder Rune Glifberg med i programmet.

LÆS OGSÅ: Philine kæmper med selvværdet: Folk er ligeglade