Melissa Nielsen. (Foto: TV 3)
Melissa Nielsen. (Foto: TV 3)

Realitystjerne i chok: Ikke til at kende

Pludselig måtte Melissa Nielsen hastes på hospitalet.

Der ventede Melissa Nielsen, som er kendt fra 'Paradise Hotel' og 'Robinson Ekspeditionen' lidt af et chok, da hun så sig i spejlet tirsdag. Hendes øje var nemlig helt hævet, og ansigtet var næsten ikke til at kende.

LÆS OGSÅ: Hollywoodstjernens store tragedie: Mistede kone og datter

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mathias Vrist fortæller om 'FBOY Island'

- Jeg troede, det var min allergi og fik en masse allergi medicin fra lægen. Onsdag morgen vågner jeg op ved, øjet er total hævet, og det banker ind på det. De få timer fra jeg ringer til lægen og får en tid kl 10 onsdag, begynder mit venstre ansigt at hæve op. Så sender han mig på hospitalet, og lige siden har jeg været der fået taget en masse blodprøver ved en af deres øjenlægen på hospitalet for at tjekke, at der ikke var skade inde bagved, fortæller Melissa og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'FBOY'-fyr afslører: Alt var skuespil

- De forstår ikke, hvorfor mit ansigt også er hævet helt op og brænder. Lægen kan se, at det har udviklet sig til et haglkorn, som så har givet infektion til hele mit ansigt, men de forstå ikke smerterne. Så jeg er på antibiotika og salve og skulle lige holdes øje med, da mit ansigt begyndte at hæve op i højre side også. Nu er jeg så hjemme i egen seng og skal bare slappe af. Hvis det forsat er så slem om en uge skal de have tjekket øjet igen, for så skal det have hjælp via en operation og fjerne det, som sidder og driller i håb om, at hævelse og øje falder til ro igen. Og mit syn ikke forsætter med at være sløret.

LÆS OGSÅ: Havde han taget alle pengene?

Melissa er træt og øm og sover en del, så hun har fået hjælp af familie og venner til at hjælpe med børnene i denne uge, mens hun måtte fokusere på sig selv.

LÆS OGSÅ: Fra 'Dansegarderoben' til Cirkusrevyen: Røven i klaskehøjde

Se de voldsomme billeder af Melissas ansigt herunder: