'FBOY'-fyr afslører: Alt var skuespil

Han skulle nok ikke være taget afsted som 'Nice Guy', indrømmer han.

Det stod hurtigt klart, at der ikke var nogen af pigerne, der var noget for Mathias Vrist i 'FBOY Island', og derfor besluttede han sig for at spille spillet og lyve alt det, han skulle for at nå til finalen.

- Sandheden er nok, at min titel i programmet nok skulle have været FBOY. Der er blevet filmet, hvor jeg forklarer alt, hvad der har været planlagt, men det er desværre ikke kommet med, men that's the name of the game, skriver Vrist i et opslag på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber han:

LÆS OGSÅ: Nu kan du komme med i 'Først til verdens ende'

- Jeg tog afsted med titlen som Nice Guy af to årsager. Det var nemmere at vinde, fordi man ikke havde label som FBOY, og så hvis der nu var en pige, jeg havde oprigtig interesse for, så var jeg klar til kærligheden. Men allerede den første dag fik vi så mange informationer om pigerne, hvor der ikke rigtig var noget, der gav mening. Så der havde jeg sat mig for, at det var et spil, fortæller han og forstætter:

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne er startet på vægttabs medicin

- Jeg har måttet fake alt også off kamera, for jeg var bange for, hvad de andre sagde. Så nogle gange sagde jeg til Lukas og Joachim, som jeg boede på værelse med: "Nu går jeg lige op i foyeen og spiller ked af det", så de tror på, mine følelser var mere ægte. Når kameraet slukkede, så var jeg stadig i gang.

LÆS OGSÅ: CHOK: Favorit smidt ud af 'FBOY Island'

Vrist forklarer, at han lige så godt kunne gå efter pengene, når der ikke var en pige, der var hans type. Derfor lagde han en plan for, hvordan kan kunne nå så langt som muligt, og han fik aldrig følelser for lady. Han mener dog, at Lady gennemskuede ham til sidst, og han krøb også til bekændelse overfor kameraet - det er bare ikke kommet med i programmet.