CHOK: Favorit smidt ud af 'FBOY Island'

Så gik den ikke længere for fyren, som ellers imponerede fra dag et.

Der var sød musik mellem Therese og Joachim fra første færd i 'FBOY Island', men i de seneste afsnit er Jackie kommet på banen, mens Joachim er gledet mere og mere ind i rollen som FBOY i Thereses bevidsthed.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ville de fjerne drengene

Flere gange har hun udtrykt, at hun følte, deres samtaler kørte i ring, og i dagens afsnit bliver Joachim i den grad smidt under bussen af sin konkurrent Oliver, som både på en bådtur og ved ceremonien påpeger, at Joachim kun er der for pengene.

LÆS OGSÅ: Udlandet vilde med 'Sommerdahl': De kan ikke få nok

- Jeg er hundrede procent på, at der er nogen, der er her for spillet og nogen, der er her for kærligheden. Jeg føler, Jackie er her for kærligheden, og Joachim er her for spillet, lyder det fra Oliver.

Joachim har ingen ord for Olivers udbrud, som han kalder fucked up til ceremonien. Men overfor kameraet fortæller han, at han havde gjort det samme, hvis det havde kunnet hjælpe ham.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert afslører nyt sommereventyr

Der er dog ikke meget hjælp at hente, for Therese ender med at sende Joachim hjem og beholde Jackie og Oliver som sine sidste to fyre. Se hendes beslutning herunder.