Havde han taget alle pengene?

I lang tid var Joachim Thereses favorit, men pludselig blev hun i tvivl om hans hensigter.

Allerede i første program imponerede Joachim Skyum pigerne og ikke mindst Therese Paxvig, som han havde kemi med. Deres forhold udviklede sig, men da han fik stemplet som en FBOY, blev Therese i tvivl om hans hensigter, og det gik ned ad bakke med deres relation.

Derfor blev dagens program endestationen for Joachim, idet Therese valgte at tage Oliver og Jackie med sig som de sidste to, og Joachim kan godt forstå Thereses valg.

LÆS OGSÅ: Udlandet vilde med 'Sommerdahl': De kan ikke få nok

- Det var selvfølgelig ikke fedt at ryge ud så kort tid før finalen. Og slet ikke fedt at ryge ud, når man tænker på, at Jackie og jeg, var de to, hun havde den bedste kemi med. Men jeg har selvfølgelig forståelse for, at Therese gerne ville have et sikkert kort med i finalen. Her tænker jeg på Oliver, som er nice guy, fortæller Joachim og fortsætter:

- Derudover har jeg også fuld forståelse for, at hun vælger Jackie fremfor mig, da man virkelig kan se, at Jackie er 100 procent ægte overfor Therese, og når jeg ser dem sammen, kan jeg sagtens forstå den tryghed, hun havde i ham kontra mig.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne har født: Forudså fødselsdagen

Jackie havde dybere følelser for Therese

Joachim understreger, at han var glad for Therese, men han er ikke i tvivl om, at Jackie fik langt dybere følelser i programmet, end han selv gjorde.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Mathilde har endelig fået svar

- For mig var det slet ikke muligt at opbygge så dybe følelser på den korte tid, vi havde med pigerne. Og når vi endelig var sammen med pigerne, var vi hele tiden omringet af en masse produktionsmedarbejdere og kameraer, og det var meget unaturligt for mig, forklarer han og tilføjer:

- Jeg er længe om at skabe dybe følelser til en person, og jeg vidste inden, jeg tog hjemmefra, at det nok heller ikke var tilfældet her og specielt ikke i et tv-program. Når det så er sagt, så gjorde Therese noget ved mig. Overraskende nok. Men jeg var ikke på det stadie med hende, som Jackie var.

LÆS OGSÅ: WHAT: På hospitalet få timer inden 'Stjerneklar'

Therese frygtede, at Joachim var der for at spille spillet, og derfor er der ét spørgsmål, som presser sig på: Ville Joachim tage alle pengene til sig selv, hvis han stod i en finale overfor Therese?

- NEJ. Det ejede jeg ikke samvittigheden til, fastslår Joachim.