Michella Evers ses i midten som Anne Linnet i 'Stjerneklar'.
Michella Evers ses i midten som Anne Linnet i 'Stjerneklar'.

WHAT: På hospitalet få timer inden 'Stjerneklar'

Det var meget tæt på, at Michella Evers slet ikke kom på scenen under 'Stjerneklar'.

Det er ved at være svært at finde et tv-pogram, som multitalentet Michella Evers ikke har deltaget i. Dette forår har hun brillieret sig hele vejen til semifinalen i 'Masterchef', og i går indtog hun scenen i 'Stjerneklar'.

LÆS OGSÅ: Michael Falch: Blev krænket af Inger Støjberg

Artiklen fortsætter under videoen med Barbara Moleko

Tidligere har hun også deltaget i 'Singleliv', 'Big Brother', 'Wipeout', 'All together now' og 'X Factor'. Men det viser sig, at det var meget tæt på, at hun slet ikke kom med i gårsdagens live-optræden i 'Stjerneklar', hvor hun var en del af Team Anne Linnet.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nora afslører ny fyr

- Jeg var på hospitalet, tre timer før live-showet startede, fordi jeg simpelthen fik hedeslag af den paryk, jeg havde på, så vi vidste faktisk ikke engang 45 minutter før showet, om jeg var klar til at gå på. Så det er jeg fucking glad for, og hvor var jeg bare lykkelig for at få lov til at gøre det her i dag, fortæller Michella i en video på Instagram.

Der var da også stor ros at hente hos dommerne, selvom Medina syntes, de tre kvinders optræden var en smule karikeret. Barbara Moleka var lodret uenig og sendte især roser afsted til Michella.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager hyldet af dronningen

- Michella jeg synes godt nok, det var en fornøjelse at kigge på dig. Jeg har haft kæmpe stor glæde af at bumpe ind i Anne Linnet og hendes korpige Julie Lindell, som er en verdensstjerne behind the scenes, og du er seriøst en kombination af dem begge to, hvis man smaskede dem sammen