Barsk tid for Barbara Moleko: Drømmen blev et mareridt

Barbara Moleko blev ramt af stress og depression, da drømmen smuldrede.

De fleste ville nok betegne Barbara Moleko som en energibombe uden lige, og når hun for tiden toner frem på skærmen fredag efter fredag i DRs nye underholdningsshow 'Stjerneklar' er humøret da også helt i top.

Men smilet har ikke altid været lige stort for sangerindens vedkommende.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen med i populært DR-program

For år tilbage stod Barbara Moleko nemlig pludselig i en periode, hvor alting ramlede.

I 2012 tog karrieren fart, da hun udgav albummet 'Lykken er...', og da hun i 2013 blev mor til datteren Lilje, var barsel ikke just på programmet.

- Jeg havde min datter med overalt og stod og ammede mellem optagelserne, da jeg lavede mit andet album, har Barbara Moleko tidligere fortalt til B.T.

Da kalenderen skrev 2017 var sangerinden slidt ned. I de forgangne år havde hun udgivet endnu et album, medvirket i 'Toppen af poppen' og spillet rollen som Anna, da Susanne Biers 'Efter brylluppet' blev opført som musical. For bare at nævne noget af det.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Deltagerne har fri undervejs i ‘Jaget Vildt’

Artiklen fortsætter under billedet.

Barbara Moleko
Barbara Moleko

Privat var hun og datterens far gået fra hinanden, og Barbara Moleko havde fundet kærligheden i en ny mand, som hun drømte om at stifte familie med.

Drømmen skulle dog vise sig at blive et mareridt.

- Jeg havde to graviditeter i rap, som var uden for livmoderen, hvor jeg egentlig var godt langt henne. Så havde jeg to graviditeter efterfølgende, som bare var almindelige tabte. Det knækkede mig sgu. Jeg gik rimelig meget ned med flaget og fik en lille depression og fik stress i forbindelse med det, fortalte Barbara Moleko sidste år i podcasten 'Farmænd' og tilføjede:

- Jeg brugte rigtig mange kræfter på at komme ovenpå og forlige mig med både at være super taknemmelig for, at jeg allerede havde et barn, og forlige mig med, at jeg var SÅ ked af det. Jeg havde det nærmest, som om det var et dødsfald. Gentagne gange.

LÆS OGSÅ: Det ser man ikke på tv: Kendt journalist har særlig rolle i 'Jaget vildt'

Med et væld af mislykkede graviditeter og komplikationer i bagagen, havde Barbara Moleko besluttet sig for at lade sig sterilisere. Inden det nåede så langt vendte lykken dog, da hun i 2021 blev solomor til sønnen Eddie.

- Så kom Eddie - med en, jeg ikke var kærester med. Jeg har prøvet med to kærester, fortæller sangerinden i podcasten.

Barbara Moleko er for tiden aktuel som dommer i 'Stjerneklar', som sendes på DR hver fredag klokken 20.

LÆS OGSÅ: Vild forvandling: Det har Christel Trubka fået lavet