Tinus, Barbara, Joachim, Medina og Nicholas.
Tinus, Barbara, Joachim, Medina og Nicholas.

I aften har 'Stjerneklar' premiere: Det går programmet ud på

Find fredagsslikket, hårbørsten, festtøjet og det gode humør frem. Det første liveshow af underholdningsprogrammet 'Stjerneklar' skydes i gang i aften på DR 1 klokken 20.00.

I dag klokken 20.00 på DR1 starter DR's nye, musikalske fredagsunderholdningsprogram 'Stjerneklar', hvor 60 talenter fra hele landet forvandles til deres største idoler fra både ind- og udland.

Gennem otte fredage skal de dyste mod hinanden. Joakim Ingversen er vært - og har Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura med ved dommerbordet.

LÆS OGSÅ: Ulla Vejby afslører detaljer om ny sæson af ‘Badehotellet’

Artiklen fortsætter efter videoen med Scarlet Pleasure.

DR holder deres kort tæt ind til kroppen i forbindelse med, hvem og hvad aftenens deltagere skal synge i aften. Det afsløres nemlig først, når programmet sendes live i Studie 9A i DR Byen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor tog forlovede ‘Love is blind’-Jackie på date med en anden

Selve programmets format låner referencer til det britiske TV-show 'Starstruck' på ITV, men har også fået tilføjet nye ting. Det forklarer redaktionschef Andreas Munksgaard fra produktionsselskabet Mastiff nærmere om.

- ’Stjerneklar’ er baseret på det britiske TV-show ’Starstruck’, som havde premiere på ITV sidste år. Men det er første gang, det skal laves live, så derfor er der også en del, vi skal opfinde selv. Det giver en helt særlig nerve at sende direkte, og i den kommende tid får vi faktisk besøg af TV-folk fra en stribe lande, der gerne vil se, hvordan vi løser det som de første, forklarer han i en artikel fra DR.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører særligt talent

Om underholdningsprogrammet kommer udover rampen og får succes, vil tiden vise. Deltagerne har ihvertfald i den seneste måned fået alt fra sangtræning, kostumeprøve og koregrafi.

'Stjerneklar' sendes på DR 1 og DRTV klokken 20.00 i aften, hvor dommerne Medina, Tinus, Barbara Moleko og Nicholas Kawamura er med.