Jackie i 'Love is blind' sæson 4.
Jackie i 'Love is blind' sæson 4.

IKKE SET PÅ TV: Derfor tog forlovede ‘Love is blind’-Jackie på date med en anden

Tingene er angiveligt slet ikke foregået, som det ser ud på tv.

Det efterlod 'Love is blind'-seere noget forargede, da Jackie droppede sin brudekjoleshopping for at tage på date med og give et kys til en anden mand end sin forlovede, Marshall - alt imens han uvidende var ved at prøve jakkesæt og forberede sig til deres store dag, der kun var en uge senere.

LÆS OGSÅ: Sidneys familie taler ud: Derfor trak de sig fra ham

Artiklen fortsætter under videoen...

Marshall måtte endda høre den nedslående nyhed fra en af de andre mænd om, at Jackie ikke var hoppet i brudekjolen sammen med de andre kvindelige deltagere. Og først senere i programmet ser man Jackie bryde forlovelsen, hvor hun fortæller en såret Marshall, at hun har talt med Josh og vil give det et skud med ham.

Men angiveligt er det slet ikke sådan, tingene er foregået. Jackie fortæller nemlig det amerikanske medie EW, at klipperen har tryllet lidt med rækkefølgen, og at hun faktisk først talte med Josh, efter hun brød forlovelsen.

LÆS OGSÅ: 'Love is blind'-stjerne afslører babylykke

- Da Marshall var ude at få tilpasset sit jakkesæt, var jeg ikke på date. Den date var på en helt anden dag. Da han var ved at prøve jakkesat, var jeg faktisk derhjemme og ventede på, at han kom tilbage, så jeg kunne slå op md ham. Og da jeg tog på date med Josh, havde jeg allerede haft den samtale med Marshall. Vi havde allerede slået op, forklarer Jackie til mediet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jackie på date med Josh i 'Love is blind' sæson 4.
Jackie på date med Josh i 'Love is blind' sæson 4.

Jackie stod i starten af programmet med valgtet mellem Marshall og Josh, og hun fortæller, at hun ikke har fortrudt sit valg, fordi hun har lært en del af Marshall, der føltes som det rigtige valg på det tidspunkt - til trods for, at hun i programmet siger, at hun valgte forkert.

Men hvorvidt Josh så viste sig at være det rigtige valg, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: ‘Love is blind’-Jackie afslører: Derfor er min familie afhængig af mig

Lige nu er de første 11 afsnit af sæson 4 af 'Love is blind' tilgængelige på Netflix, og på fredag kommer den store finale, hvor det vil vise sig, hvorvidt de resterende par siger ja til hinanden.

Som noget helt nyt bliver genforeningen sendt direkte på søndag. Det kan du læse mere om HER.

LÆS OGSÅ: Micah og Irina skabte drama i 'Love is blind': Nu forklarer de hvorfor

Marshall og Jackie i episode 9 af 'Love is blind' sæson 4, kort før de brød deres forlovelse.
Marshall og Jackie i episode 9 af 'Love is blind' sæson 4, kort før de brød deres forlovelse.