Jackie i 'Love is blind' sæson 4
Jackie i 'Love is blind' sæson 4

‘Love is blind’-Jackie afslører: Derfor er min familie afhængig af mig

Nu fortæller hun, hvorfor hun brød sammen på bryllupsrejsen.

De første otte afsnit har været noget af en rutschebanetur for de forlovede par i 'Love is blind', og særligt Jackie og Marshall har haft deres op- og nedture.

LÆS OGSÅ: ‘Love is blind’-Irina undskylder sin opførsel over for Zack

Artiklen fortsætter under videoen...

Blandt andet i afsnit fire får Jackie et sammenbrud, hvor hun grædende fortæller Marshall, at hun har nogle forpligtigelser over for sin familie, der ikke er perfekt, og hun er bange for at skubbe ham væk af den grund.

LÆS OGSÅ: Efter 'Love is Blind': Zack fanget i stor løgn

Nu fortæller hun til EW, hvorfor hun brød sammen.

- Mit liv er ikke for nogen, der ikke er i stand til at støtte mig, og jeg skal være sikker på, at personen forstår mit liv og ved, at det her altid vil være en del af mig. Det var et følelsesmæssigt øjeblik for mig, fordi jeg følte ikke, at Marshall på det tidspunkt var klar til den virkelighed, jeg har derhjemme, forklarer Jackie.

LÆS OGSÅ: Micah og Irina skabte drama i 'Love is blind': Nu forklarer de hvorfor

Virkeligheden derhjemme

Selvom parret finder rytmen igen, så venter der endnu mere drama i de nyeste afsnit. Jackie fortæller Marshall, at hun er bekymret for at vende tilbage til den virkelige verden, hvor hun skal tage sig af sine forældre.

LÆS OGSÅ: Vild afsløring efter DNA-test: Fik besked fra ukendt bror

I programmet fortæller Jackie ikke, hvorfor hendes familie er afhængige af hende, men det har hun efterfølgende forklaret hun til EW.

- Min far er syg. Han har kræft, så jeg er nødt til at tage mig af ham, når jeg tager hjem hver weekend. Jeg sikrer mig, at mine forældre har det godt, og at regningerne er betalt, da min far ikke kan arbejde længere. Jeg har meget familierelateret at tage mig af, og familie kommer altid først. Derudover er min bror kommet ud af fængslet, så det er som om, jeg har endnu en person at tage mig af, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Klæstrup afviser rygter: Jeg var professionel

De seneste afsnit har budt på adskillige skænderier mellem Jackie og Marshall, der blandt andet har resulteret i, at Marshall må tilbringe natten et andet sted, og senest er Jackies tidligere date i programet, Josh, dukket op, og det sætter tingene over styr endnu engang.

Derudover ser man ikke parret gå ned ad kirkegulvet i nogen af teaserne, så noget tyder på, at de aldrig når op til alteret. Det finder vi ud af, når der kommer nye afsnit på Netflix hver fredag.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen plaget af ekskæreste: Tror han er sønnens far

Jackie og Marshall i 'Love is blind' sæson 4
Jackie og Marshall i 'Love is blind' sæson 4