Irina og Micah i 'Love is blind'
Irina og Micah i 'Love is blind'

Micah og Irina skabte drama i 'Love is blind': Nu forklarer de hvorfor

De to kvinder sætter ord på, hvorfor de havde så dårlig opførsel i programmet.

'Love is blind' er elsket verden over for at levere reality, når det er allerbedst. Men lige, som man troede, at dramaskalaen var makset ud i de første tre sæsoner, så dukkede Micah og Irina op i sæson 4 blandt de 15 kvinder, der skulle date de 15 mænd og potentielt blive forlovede med en af dem - uden at have set dem.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen svindlet

Artiklen fortsætter under videoen...

Både Micah og Irina endte i hvert sit trekantsdrama - eller nok nærmere trekantsdramaer i flertal, for Micah afviste Kwame, som blev knust og i stedet valgte at fri til Chelsea, for at Micah så valgte Paul, der derfor valgte Micah over Amber.

Irina derimod var blandt de to kvinder, som Zack havde fået følelser for, og efter nøje overvejelser hos Zack og drama mellem kvinderne, valgte han Irina frem for Bliss, der endda havde advaret ham om Irinas opførsel.

LÆS OGSÅ: Ude af 'FBOY Island': Klar til 'Sporløs'

Og netop Micah og Irinas opførsel er, hvad der havde fået mange til at håbe, at de ville blive valgt fra af fyrene, men i stedet blev de begge forlovede og tog med på den gratis bryllupsrejse til Mexico.

De holdt nemlig ikke igen med bagtaleriet og sad blandt andet og grinte flere gange, da de andre kvinder var kede af det.

LÆS OGSÅ: Deler personlig historie: Derfor kan Nora ikke holde aprilsnarre ud

Nu forklarer begge kvinder dog til EW, hvorfor de opførte sig, som var de med i "Mean girls".

Artiklen fortsætter under billedet...

Micah og Irina i 'Love is blind'
Micah og Irina i 'Love is blind'

- For os var det virkelig nyttigt at have en lille følelse af normalitet. At være i stand til at grine og lave jokes, og ja, nogle gange landede vittighederne ikke eller måske så det ikke for godt ud, men i det øjeblik havde vi brug for at føle os som normale personer. Fordi vi er en del af denne oplevelse, som er så langt fra virkeligheden, så var det virkelig rart at kunne lette lidt på det hele, fortæller 27-årige Micah til mediet.

LÆS OGSÅ: Sille Nimholm endte i shitstorm: Nu reagerer hun

Også Irina forklarer, at de blot var mennesker, der havde brug for en måde at håndtere den usædvanlige situation.

- Alt var svært. Alle oplevede showet på forskellige måde. Micah og min forsvarsmekanisme var at grine af det. Det var ikke min intention at såre nogen. At høre, at jeg sårede folks følelser, knuser oprigtigt mit hjerte. Jeg ved, at der sikkert må være nogle broer, jeg skal bygge, og samtaler, jeg er nødt til at tage, og som jeg gerne vil tage. Men jeg tror, for mig, da jeg var med i programmet, var jeg zonet ud og optaget af, hvordan jeg selv havde det, og jeg havde ikke tænkt over, hvordan det kunne påvirke andre, forklarer 26-årige Irina.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'FBOY Island'-deltager røg på hospitalet

Irina er nervøs for den modreaktion, de kan få for deres opførsel, men hun står fast ved, at hun var sig selv hele den måned, hun var med i programmet.

Også i programmet gik det op for Irinas forlovede, at Bliss havde ret i, at Irina havde dårlig opførsel, og de to valgte også at bryde deres forlovelse, kort før de tog hjem fra bryllupsrejsen.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard om reality-fortid: Oplever modstand og fordomme

Netop nu er de første otte afsnit tilgængelige på Netflix, og der kommer nye afsnit hver fredag.